Ce spune culoarea ojei de pe unghii despre personalitatea ta?



 

Atunci când alegi cu ce culoare să îți faci manichiura, probabil că nu te gândești la ce ar putea spune asta despre personalitaea ta.

Roz perlat te face să arăți ca o profesionistă

Rozul deschis este cea mai fericită alegere în materie de lac de unghii. Culoarea este perfectă pentru munca de birou,pentru plimbări sau pentru o ocazie deosebită și întotdeauna pare că ai o manichiură curată și adecvată. Purtând o nuanță sidefie indici faptul că apreciezi profesionalismul  și că mereu te străduiești să faci impresie bună.

Roșu transmite încredere

Greu de ignorat,lacul de unghii în nuanța de roșu arată lumii că ești încrezătoare și gata să ieși în evidență. Culoarea roșie este încă clasică. Nu îți fie teamă să porți această nuanță chiar și la birou.

Alb,înseamnă că ești deschisă la orice

Un lac de unghii alb curat îți oferă posibilități fără sfârșit. Culoarea arată proaspăt și aerisit în timpul verii și clar și elegant,în timpul iernii. Deoarece o manichiura albă se poate strica cu ușurință,iar fiecare defect se vede cu ușurință,aceasta este purtată de persoanele care investesc timp și efort în aspectul lor. În cazul în care alegi lacul de unghii alb,așteaptă-te să faci multe drumuri la salon.

Lac de unghii incolor,semn că ești prea ocupată

Este întotdeauna mai bine să alegi un lac transparent,decât să umbli cu oja ciobită. Atunci când ești prea ocupată,chiar și câteva săptămâni,cel mai bine este să sari peste culorile care necesită o întreținere riguroasă. Un lac incolor le spune oamenilor că te interesează aspectul fizic și că acorzi atenție la detalii,dar că ești presată de timp.

Desenele artistice arată că iubești creativitatea

O manichiura îndrăzneață le spune oamenilor că nu îți este frică de asumarea riscurilor și că apreciezi individualitatea. De asemenea,asta arată că ești dispusă să petreci mult timp la salon. Unghiile florale nu sunt pentru femeile al căror scop este să stea cât mai puțin timp la manichiuristă.

Culorile tari,semn al tinereții

Albastru safir,verde smarald,ametist și purple sunt un pic mai mult decât rozul clasic și decât roșu,dar nu la fel de țipătoare ca unghiile neon. În cazul în care crezi că ies prea ușor în evidență la mâini,încearcă-le pe degetele de la picioare.

Neonul transmite spontaneitate

Dacă lucrezi într-un birou conservator,sau chiar ușor conservator,folosește tonurile de neon pentru vacanțe și timp liber. Culorile luminoase îți dau un aer tineresc,și atunci când manichiura nu este făcută bine,poate arăta chiar ieftin.

Negrul este pentru femeile fatale

Înt-un mod similar cu îmbrăcămintea neagră,aceast tip de manichiură transmite putere și autoritate și arată că nu este ușor să fii dată peste cap. Pentru o alternativă mai liniștită,încearcă bleumarin sau gri. Ambele culori arată elegant și se vor potrivi cu tot ce ai în dulap.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "