Ce spune forma nasului despre tine 

Unii au nasul mare, alții scurt și îngust. Indiferent de forma lui, nasul poate oferi informații prețioase despre personalitatea noastră. Aceasta este concluzia la care a ajuns Avraham Tamir, un academician de la Universitatea Ben-Gurion, Israel.

Nas nubian

Dacă ai nasul drept și subțire la vârf,înseamnă că-l ai nubian. Ești o persoană optimistă,care poate găsi o soluție la orice situație problematică. Încerci să-i ajuți întotdeauna pe cei din jur și te asiguri că toată lumea din jurul tău se simte confortabil. Unul dintre defectele tale este că te macină curiozitatea:puțin mai mult decât ar trebui.

Citește și:Semnele din naștere. Care sunt cele periculoase?

Nas acvilin

Este nasul cu os curbat și cu vârful orientat în jos,către buza superioară. Dacă te numeri printre persoanele cu această formă a nasului,înseamnă că ești un organizator înnăscut;orice eveniment-fie că este vorba de unul la locul de muncă sau de ceva informal – va ieși așa cum trebuie,avându-te pe tine la cârmă. Ești o persoană onestă,care poate rezolva chiar și cele mai complicate sarcini.

Nas roman

Este tipul de naspe care-l poți recunoaște cu ușurință:este drept,mare și cu vârful orientat în jos. Posesorii acestui tip de nas au capacitatea de a gândi într-un mod neobișnuit. Își afirmă mereu cu pasiune punctul de vedere și-și apără principiile. Este dispus să se sacrifice,pentru a-și atinge obiectivele.

Cu nasul pe sus

Ești imprevizibil,iar deciziile spontane pe care le iei nu sunt de multe ori bine primite de cei din jurul tău. În viață,te ghidezi după principiul „mai puține cuvinte,mai multă acțiune“. Întotdeauna țintești să obții cât mai mult și reușești asta,fără prea multe probleme.

Citește și:Ce personalitate ai în funcție de forma feței

Nas grecesc

Nasul tău este îngust,drept și lung. Nu-ți place să fii în centrul atenției,așa că încerci să stai cât mai departe de lumina reflectoarelor. Ești dispus să-ți exprimi sentimentele și emoțiile,acesta fiind și motivul pentru care ești de multe ori reticent când cunoști persoane noi. Ești loial doar celor apropiați de tine.

Nas cu o mare protuberanţă

Ești o persoană foarte sensibilă. Te îndrăgosteștirepede și te implici 100% în relație. În plus,îți faci foarte ușor prieteni. Te concentrezi pe ceea ce faci,iar oamenii din jurul tău se pot baza pe tine la nevoie.

Nas cu o mică protuberanţă

Ești definiția generozității,pentru că ești gata să împarți tot ce ai cu cei dragi și îi ajuți pe cei din jur. Apropiatții ar trebui să aprecieze mai des acțiunile tale caritabile și să fie selectivi în cuvintele și acțiunile lor,în ceea ce te privește.

Credit foto:www.brightside.me

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei