Ce tip de dermatograf ar trebui să alegi 

Există atât de multe opțiuni în aceste zile în ce privesc produsele cosmetice, încât alegerea produsului potrivit pentru tine poate deveni o sarcină grea. Așadar, dintre diferitele tipuri de dermatograf - lichid, gel sau creion, pe care ar trebui să-l alegi?

Iată care este cel mai bun creion de ochi pentru tine:

Înainte,trebuia să alegi între dermatograful creionși cel lichid. Dar,în afară de acestea,mai există și cel cu pensulă,gel. Și,desigur,toate acestea sunt diferite,în funcție de ce își dorește fiecare femeie.

Alegerea dermatografului se face în funcție de tipul de piele.

Creionul kohl

Machiajul ochilor a început cu creionul kohl. Acesta se aplică cu ușurință și se lucrează foarte ușor cu el. În cazul în care ești începătoare în lumea machiajului,aceasta poate fi cea mai bună alegere.

Dermatograful lichid

Iubești ochii de pisică sau aripi pe ochii tăi? Atunci,trebuie să începi să le practici folosind dermatograful lichid. Acesta implică precizie. În plus,este cel mai rezistent și cel mai bun în ce privește pigmentarea.

Citește și:Culorile care se poartă la creionul de ochi

Dermatograful gel

Chiar dacă este foarte asemănător cu dermatograful creion și cel lichid,cel sub formă de gel este mult mai pigmentat. El se găsește în cutiuțe mici,cu o perie și este mult mai ușor de folosit decât cel lichid.

Chiar și începătorii pot folosi dermatograful gel. Un lucru trebuie știut:el nu se aplică niciodată pe tenul gras,deoarece poate fi afectat întregul machiaj.

Sfaturi:

Dermatograful arată ca un creion și te ajută să desenezi liniile pe pleoape cu ușurință și precizie.

Citește și:7 secrete pentru un machiaj reușit

În cazul în care vrei să faci aripi pe ochi,alege-l pe cel kohl,cu care îți va fi mult mai ușor. Evită-le pe cele lichide.

Chiar dacă vârfurile se pot usca foarte repede,ele rămân în preferința femeilor din întreaga lume.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei