Cele mai bune rețete de măști faciale cu gelatină! 

Am tot auzit vorbindu-se despre beneficiile gelatinei asupra frumuseții, și că cea mai folosită pentru că este lipsită de grăsimi. În plus, este bogată în proteine și colagen, ceea ce o face perfectă pentru piele deoarece o ajută să-și mențină elasticitatea.

Poți face acasă o mască facială pe bază de gelatină,fiind perfectă pentru a preveni semnele de îmbătrânire ale pielii. Aceasta este des folosită în tratamentele de frumusețe,în special în măștile faciale care ajută la reducerea ridurilor și la împiedicarea pierderii elasticității.

Beneficiile gelatinei asupra pielii și părului:

Nu trebuie să uităm niciodată că gelatina este bogată în colagen. Cu timpul,nivelul de colagen produs de corp scade,ceea ce duce la o deficiență. În plus,colagenul este cea mai importantă proteină a corpului,esențială pentru menținerea sănătății,mai ales a pielii,unghiilor și părului.

Măști faciale pe bază de gelatină

Aceste măști sunt nutritive și este modalitatea prin care echilibrezi pH-ul pielii și stimulezi producția de elastină,pe care o pierzi în timp ce înaintezi în vârstă.

Ingrediente

-20 gr de gelatină (un plic)

-jumătate de ceașcă de lapte

Mod de preparare

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să fierbi laptele. Separat,într-un bol dizolvi gelatina cu două,trei linguri de lapte cald,în timp ce amesteci. Apoi adaugi ceașca de lapte fiert și amesteci până se formează o pastă. Aplică amestecul obținut pe față și-l lași să acționeze 20 de minute,înainte de a clăti cu apă rece.

Mască facială pe bază de gelatină și avocado

Ingrediente

-jumătate de avocado

-200 ml de apă

-20 gr de gelatină (un plic)

Mod de preparare

Pentru masca pe bază de gelatină,primul lucru pe care trebuie să-l faci este scoți și să pasezi pulpa de la jumătatea de avocado,apoi să adaugi gelatina pe care o dizolvi înainte. Amesteci bine toate ingredientele până devin o pastă omogenă. Aplică această mască pe față și las-o să acționeze 20 de minute și apoi clătești cu apă caldă.

Aceste ingrediente folosite în măști sunt cele pe care le ai acasă. În plus,sunt rețete ușoare,care nu necesită mult timp și care sunt foarte eficiente în prevenirea ridurilor și a îmbătrânirii pielii.

Credit foto:www.steptohealth.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "