Cele mai în vogă nuanţe de păr 

De la clasicul blond, brunet sau roşcat, până la culori mai îndrăznețe, ai o mulţime de opţiuni când vine vorba de vopselele de păr la modă toamna asta. Fie că alegi să rămai la o singură culoare sau preferi să combini tonurile reci cu cele calde, îndrăzneşte să aduci o schimbare, în armonie cu personalitatea și cu trăsăturile tale. 

Blond platinat pentru tenul deschis

Blondul platinat rămâne în fiecare an nuanţa preferată a femeilor. Este o culoare rece, iar combinată cu şuviţe cenuşii sau uşor ciocolatii, în cadrul tehnicii de vopsire numită balayage, dă un aer proaspăt, deosebit. Dacă ai tenul deschis şi ochii albaştri sau verzi, aceasta este culoarea ta! Blondul platinat este în general potrivit tunsorilor scurte. Trebuie să ţii cont şi de machiaj atunci când alegi această culoare. Dacă ai ochii albaştri, foloseşte un fard de ochi în nuanţe de gri sau de roz. Pentru cele cu ochi căprui culorile potrivite sunt maro, auriu, albastru şi mov. Dacă ai peste 40 de ani, alege să combini blondul platinat cu o nuanţă mai caldă de blond sau de ciocolatiu. În caz contrar, culoarea îţi va scoate în evidenţă ridurile, un lucru pe care cu siguranţă nu îl doreşti.

Ciocolatiu pentru orice tip de păr

Multe femei evită să-şi vopsească părul negru deoarece culoarea evidențiază imperfecţiunile tenului. Trebuie să știi totuși că negrul este iar la modă. De data aceasta a revenit în tonuri mai plăcute, mai calde. Ciocolatiul deschis a luat locul clasicului negru. Mai interesant şi mai uşor de asortat, ciocolatiul-deschis avantajează atât femeile cu pielea deschisă la culoare, cât şi pe cele cu pielea măslinie. Machiajul este de asemenea important, iar pentru nuanța aceasta sunt potrivite culorile puternice. Dacă ai ochii căprui, alege un fard negru, iar pentru buze foloseşte un ruj roşu. Daca ai ochii albaştri, alege un tuş negru şi pune puţină culoare în obraji folosind un blush rozaliu. Reține faptul că ciocolatiul te avanteajează indiferent de vârstă.

Roşu ca focul pentru minione

Dacă vrei să aduci o schimbare părului tău, fie că alegi să îţi faci şuviţe sau să îl vopseşti în întregime, nuanțele de roșu sunt mereu la modă. Sunt potrivite pentru tenul deschis şi, dacă ai pistrui, vei adăuga un plus de naturaleţe aspectului tău cu ajutorul podoabei capilare. Nuanțele de roșu pun în valoare privirea, indiferent de culoarea ochilor. Dacă mergi la un eveniment, foloseşte farduri neutre şi adaugă un ruj intens, roşu. Nu uita fardul de obraz, de ajutor dacă ai tenul palid. În machiajul de zi se poartă culorile naturale, care îţi vor da un aer proaspăt, tineresc.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "