Combate cearcănele în 5 zile 

Tot mai mulți oameni se confruntă cu cearcăne, care sunt provocate de lipsa somnului, deshidratare sau alte probleme de sănătate. Ele pot fi ascunse sub machiaj, dar este recomandat să luăm măsuri. Există creme speciale pentru combaterea cearcănelor, însă și remediile naturale oferă rezultate la fel de bune.


Iată care sunt remediile naturale care vor estompa cearcănele:

Aloe vera (gel)

Aloe vera este cunoscută pentru beneficiile pe care le are asupra pielii. Proprietățile antiinflamatoare și antioxidante ale plantei estompează în scurt timp cearcănele. Tot ce trebuie să faci este să tai pe jumătate o frunză de aloe vera și să extragi gelul. Masează prin mișcări circulare, blânde, zona de sub ochi cu gel de aloe vera. Cel puțin 10 minute. Șterge cu o dischetă demachiantă. Rezultatele vor apărea în cel mult o săptămână.

Ceai verde

Cearcănele provocate de lipsa somnului  pot fi tratate cu plicuri de ceai verde. După ce ai băut ceaiul, pune pe o farfurie pliculețele (două) și stoarce excesul de lichid. Aplică câte un plic pe ochiul închis, lasă-le să acționeze 20 de minute, apoi clătește cu apă rece. Repetă tratamentul în fiecare seară. O poți face înainte de culcare.

Ulei de argan

Datorită proprietăților antiîmbătrânire, acest ulei esențial a fost favoritul multor actrițe. În plus, uleiul de argan este sursă bogată de antioxidanți și vitamina E, substanță nutritivă cunoscută pentru capacitatea pe care o are în combaterea cearcănelor. Are o textură ușoară și se absoarbe ușor în piele. Pune pe degetul inelar o cantitate mică de ulei de argan și masează zona din jurul ochilor 10 minute. Repetă tratamentul natural în fiecare seară.

Ulei de ricin

Acesta este un alt remediu eficient care tratează cearcănele. În plus, uleiul de ricin întinerește pielea și previne pigmentarea. Pune pe deget puțin ulei de ricin, apoi aplică-l uniform pe zona de sub ochi. Masează prin mișcări circulare și lasă-l să acționeze 10 minute. Clătește cu apă rece.

Ulei din semințe de struguri

Uleiul din semințe de struguri este cunoscut pentru cantitatea mare de flavonoide pe care-o conține, dar și pentru proprietățile antiinflamatoare și antioxidante. Aplică ulei din semințe de struguri în fiecare seară (la fel cum ai făcut și cu celalte uleiuri). Rezultatele încep să devină vizibile după o săptămână.

Credit foto: www.arynews.tv/en


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "