Uleiuri esențiale pentru pielea uscată 

În sezonul rece ne confruntăm cu piele uscată, dar această problemă poate fi rezolvată cu ajutorul uleiurilor esențiale. Frumusețea picioarelor trebuie menținută cu o îngrijire adecvată și cu ingrediente naturale bogate în substanțe nutritive.


Cele mai bune uleiuri esențiale pe care le poți folosi pe piele pentru a combate uscarea sunt:

Uleiul esențial de nucă de cocos


Uleiul esențial de nucă de cocos trebuie să facă parte din rutina de îngrijire a pielii, pentru că este un ingredient care conține o cantitate mare de substanțe nutritive esențiale. Masează pielea picioarelor (corpului) cu ulei esențial de nucă de cocos după ce ai făcut duș, lăsându-l să acționeze peste noapte. Repetă tratamentul în fiecare seară.

Uleiul esențial din semințe de muștar


Datorită proprietăților antibacteriene care luptă împotriva agenților externi, uleiul esențial din semințe de muștar menține tegumentul hidratat și îl hrănește. Aplică pe piele ulei esențial (ca pe crema/loțiunea hidratantă), în fiecare zi, pentru ca ea să devină catifelată și plăcută la atingere.

Capsule uleioase de vitamina E


Un alt ulei foarte eficient, care poate fi folosit pentru încetinirea procesului de îmbătrânire este uleiul de vitamina E, găsit în capsule. Pune într-un bol conținutul a două capsule de vitamina E și masează tegumentul cu el. Repetă tratamentul de două-trei ori pe săptămână.

Uleiul esențial de jojoba


Uleiul esențial de jojoba are proprietăți antiseptice și antibacteriene, care țin la distanță toate problemele dermatologice și care îi oferă tegumentului substanțe nutritive esențiale. Masează pielea picioarelor cu ulei esențial de jojoba după duș, apoi lasă-l să acționeze 20-25 de minute. Clătește la final cu apă călduță.

Credite foto: www.pexels.com; www.lifealth.com.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "