Cu ce își îngrijește Denisa Tănase de la Bambi pielea 

Vedeta a devenit pasionată de parfumuri și multe alte produse cosmetice. De când și-a creat propriul parfum, premiat și la Dubai, Denisa Tănase și-a deschis o afacere. Aceasta importă cosmetice pentru ten și corp în Romania. Recent, am aflat cu ce își îngrijește Denisa Tănase de la Bambi pielea.

Cântăreața a publicat pe contul ei de Facebook o imagine cu mâna ei. Denisa Tănase susține că nu bea apă și pielea ei e deshidratată. Vedeta a descoperit un tratament care îți face pielea ca de bebeluș. L-a testat pe ea și rezultatele sunt uluitoare, încă de la prima folosire.

Cu ce își îngrijește Denisa Tănase de la Bambi pielea

„Ceea ce vedeți în poză este mâna mea (din păcate nu consum lichide, iar pielea mea are mult de suferit în perioada aceasta a anului). Am făcut un experiment în mașină și am pozat mâna înainte și după ce am folosit (o singura dată!), pe rând: toner, emulsion și S-energy intensive hydro cream de la S…… Știam că sunt bune, pentru că le folosesc zilnic pe față, însă poza asta recunosc că m-a șocat până și pe mine!”, a mărturisit vedeta.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "