Culoarea anului 2019 în materie de păr. Așa trebuie să te vopsești! 

Vești bune pentru toate femeile care adoră părul blond! Blondurile cremoase, departe de blondul platinat, se numără printre favoritele anului 2019 în materie de coafură. Sincer, a fost aleasă culoarea anului 2019 în materie de păr de către marile vedete de la Hollywood.

Culoarea anului 2019 în materie de păr - blond

Se potrivește cu orice tip de ten datorită nuantelor aurii și neutre. Oferă un aer proaspăt și întinerit. Rămâne la modă blondul cremos ca bază, cu rădăcini închise, și blondul platinat.

Cum îngrijești părul blond

Este o nunață pretențioasă și care afectează firul de păr. Dacă vrei o podoabă capilară în tonuri de blond, trebuie să ai grijă de el. Alege produse speciale pentru părul blond sau decolorat. Nu uita, calitatea este cea mai importantă!

Cel mai indicat ar fi să cauți informații pe internet despre produsul pe care ți-l dorești. Dacă nu, poți apela la sfaturile unui hairstylist care, dacă se uită la părul tău vopsit, îți va putea recomanda un produs bun, de încredere.

Este important ca părul blond să fie tratat cu balsam sau mască de păr. Cel puțin de 2-3 ori pe săptămână. Mai sunt recomandate produsele de tip leave-in, ca ulei de păr sau spray de păr. Acestea acționează pe toată podoaba capilară și nu e nevoie de clătire.

Culori de păr 2019

Evident, nu doar blondul se va purta în 2019. Pe lângă el, una din cele mai în voga culori va fi blondul murdar. Dacă nu știti care este, intrați pe Instagramul lui Beyonce și veți fi lămurite! În plus, și în 2019 este la modă părul roz, blondul platinat spre alb și părul șaten cu șuvițe arămii.

Sursa: csid.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "