Cum arăta Carmen Iohannis în tinerețe. Fotografii rare cu prima doamnă 

Carmen Iohannis este mereu în atenția presei prin aparițiile sale memorabile. Este elegantă și cochetă, iar fotografiile demonstrează că a fost dintotdeauna atentă la felul în care arată. 

Prima doamnă a României este lăudată deseori pentru aparițiile sale. Spre exemplu, ea a fost apreciată de presa internațională pentru ținutele pe care le-a purtat la dineul dat de familia Macron la Palatul Elysee, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la semnarea Armistițiului care a încheiat Primul Război Mondial. 

La 58 de ani, Carmen Iohannis arată foarte bine. Este suplă și nu se sfiește să-și pună talia în evidență în rochii strâmte sau să-și arate picioarele. 

Fotografiile sunt dovada că prima doamnă a fost dintotdeauna o femeie elegantă.


Carmen si Klaus Iohannis sunt căsătoriți de aproape 30 de ani. Președintele a dezvăluit că a cerut-o de soție pe Carmen după 7 ani de relație, nunta având loc în noiembrie 1989. 


„Ne-am plăcut, pur și simplu, iar chimia dintre noi depășește orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac și se înțeleg, restul devine irelevant. Este foarte ușor ca doi oameni tineri să se placă și să se îndrăgostească și asta s-a întâmplat cu mine și cu soția mea”, povestește Klaus Iohannis în cartea autobiografică lansată în campania electorală.

“Petrecerea s-a ținut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o grămadă de invitați, vreo 200 de oameni, adică o sută de familii. Mai mulți au fost din partea familiei lui Carmen, adică din partea noastră, pentru că Lazurca este neam mai numeros că al lui Iohannis, mai ales că mulți sași plecaseră deja din România. Iar Ioan, tatăl lui Carmen, era un blanar respectat, au venit mulți la nuntă doar pentru că îl știau pe el”, a declarat pentru wowbiz.ro Doina Lazurca, verișoara lui Carmen Iohannis.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "