Cum poți arăta mai tânără cu 10 ani, peste noapte? 

Uleiul de nucă de cocos este unul dintre ingredientele cel mai des folosite când vine vorba de sănătate și frumusețe. Întrucât are proprietăți antiîmbătrânire, folosit regulat, te poate ajuta să arăți mai tânără decât ești în realiate.

 

Pentru îngrijirea pielii pe timpul nopții

 

Folosește ulei de nucă de cocosregulat înainte de a merge la culcare,pentru a avea tenul curat și hidratat în profunzime. Acesta pătrunde adânc în piele,lăsând-o moale,flexibilă și elastică.

 

Înlocuiește crema de mâini

 

Pielea mâinilor se usucă foarte tare,de la vânt,frig,umezeală. Pentru a scăpa de această neplăcere,trebuie să le acorzi o atenție sporită. Prin urmare,folosește ulei de nucă de cocos pe post de cremă de mâini. Astfel,ele vor deveni mai moi și mai fine la atingere.

 

Tratament anticelulitic

 

Multe dintre femei se confruntă cu nesuferita celulită. Pentru a elimina această problemă,pregătește o rețetă simplă și ușoară,din doar 3 ingrediente:apă,sare de mare și ulei de nucă de cocos. Pune într-un vas 2-3 lingurițe de ulei de nucă de cocos,puțină apă și sare. Amestecă ingredientele până când obții o pastă groasă. Întinde compoziția pe zona cu probleme,apoi îmbrac-o cu folie de plastic,strângând foarte tare. Lasă pasta să acționeze câteva ore.

 

Săpun lichid de casă

 

Poți prepara chiar tu acasă un săpun din ingrediente naturale. În felul acesta,eviți produsele din comerț bogate în substanțe chimice,care fac mai mult rău decât bine pielii. Pentru a-l prepara,ai nevoie de:apă,2 linguri de săpun ras,2 lingurițe de ulei de nucă de cocos,15 picături de ulei esențial de cuișoare,10 picături de ulei de arbore de ceai. Umple un recipient de săpun lichid cu ¾ apă. Adaugă săpunul ras,uleiul de nucă de cocos și celelalte uleiuri esențiale. Completează cu apă dacă mai este nevoie. Agită flaconul,pentru ca ingredientele să se combine bine.

 

Bun pentru îndepărtarea părului cu lama

 

Dacă obișnuiești să te razi cu lama,află că poți apela cu încredere la uleiul de nucă de cocos,în locul săpunului. Pe lângă faptul că este ieftin și miroase bine,acest tip de ulei are efecte antimicrobiene. Mai mult,are proprietatea de a calma pielea,mai ales după ras,hidratând-o intens.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei