Cum să te machiezi la nuntă 

Se apropie ziua cea mare şi vrei să fii cea mai frumoasă. Pentru un machiaj perfect, exersează diferite nuanţe cu câteva zile înainte de nuntă şi ţine contde câteva sfaturi

Un ten perfect

Pregătirea tenului începe cu câteva zile sau chiar săptămâni înainteanunţii. Pentru un ten strălucitor şi sănătos apelează la metodele naturiste deîngrijire şi la măştile preparate în casă. Dacă ai probleme cu tenul,esteindicat să mergi la un salon de înfrumuseţare,cu două-trei luni înainte denuntă. Exfolierea,curăţarea profundă şi măştile speciale efectuate de către unspecialist,o dată la trei-patru săptămâni,vor ajuta tenul să arate impecabilîn ziua cea mare.

Machiajul care te reprezintă

În ziua nunţii ar trebui să accentuezi ceea ce-ţi place cel mai mult latine. Dacă-ţi plac ochii tăi,accentuează-i cu liner şi mascara. Îţi iubeştibuzele? Scoate-le în evidenţă cu ajutorul unui gloss sau al unui ruj într-onuanţă puternică,cum ar fi un roz aprins sau chiar roşu şi evită rujurile înculori închise. Poţi încerca şi un machiaj în nuanţe arămii şi o pudrăbronzantă,mai ales dacă eşti brunetă. Dacă pielea ta este foarte albă,încearcă un machiaj în nuanţe pastelate şi un blush de obraj roz.

Vedeta evenimentului

Pentru că fotografiile reprezintă o parte importanta a unei nunţi, fiind cele care păstrează momentele mult după ce evenimentul s-a consumat, este necesar să alegi un machiaj fotogenic. De aceea, alege un fond de ten cu nuanţe de bază galbene. Foloseşte un corector pentru a ascunde cearcănele şi pudră pentru a fixa machiajul şi pentru a evita aspectul de piele lucioasă. Pentru rujul de buze alege o nuanţă mai puternică decât foloseşti în mod obişnuit.

Produse rezistente la transfer

De asemenea,ar trebuie să iei în calcul "durata de viaţă" amachiajului tău. Foloseşte produse rezistente la transfer şi aplică micitrucuri care să asigure un machiaj de durată. Pentru ochi, foloseşte un rimelrezistent la apă şi un fard de pleoape special conceput pentru a rezista câtmai mult şi încearcă să nu încarci foarte mult genele nici cu produs,nici cunuanţe puternice sau foarte diferite din punct de vedere cromatic. Înainte de afolosi rujul, aplică un strat subţire depudră şi pe buze şi conturează-le cu un creion de aceeaşi culoare cu rujul, pecare să-l dai şters şi pe suprafaţa buzelor.

Gentuţa cu cosmetice

În ziua nunţii trebuie să ai în geantă un corector, un blush, o pudrămatifiantă,un rimel rezistent la apă, un creion de ochi şi un ruj. În plus, este o idee bună să ai şi nişte şerveţele demachiante şi niste beţişoare deurechi pentru retuşuri.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei