De ce se lasă sânii? 5 greșeli pe care le faci și tu 

De ce se lasă sânii și ce putem face pentru prevenirea acestui lucru? Fiecare femeie și-a pus aceste întrebări. Un medic estetician are răspunsul și este mai simplu decât crezi.

Pielea şi implicit sânii care sunt sustinuți de piele se lasă din cauza gravitaţiei. În timp, pielea cedează, în unele cazuri mai devreme în altele mai târziu. Toate aceste aspecte sunt condiţionate de calitatea pielii, unele femei au o piele mai rezistentă decât altele, de informaţia genetică sau de mărimea sânilor. 


Purtăm sau nu sutien?

„Multe românce nu poartă sutien pentru că există mitul că dacă porţi sutien pielea care susţine sânii se slăbeşte. Nimic mai fals decât asta. Sutienul trebuie purtat pentru că susţine, adică este antigravitaţional”, a explicat chirurgul estetician Călin Doboş.Specialiștii susțin însă că există și câteva obiceiuri care duc la lăsarea sânilor. Iată la ce trebuie să fii atentă: 


Cafeaua

Cercetătorii au arătat print-un studiu că sânii sunt afectați de cafea. Ei susțin că sunt suficiente 3 căni de cafea pe zi pentru a face sânii să se lase.

Deficitul de vitamina C

Vitamina ce are rolul de a asigura elasticitatea țesuturilor. Deci, este foarte importantă pentru organismul nostru.  

Fumatul

 Fumatul este nociv pentru încă un motiv – strică țesutul elastic. Pe lângă multe alte lucruri nesănătoase pe care ți le provoacă fumatul, acest motiv este foarte important.

Dieta

 În timp ce ții o dietă pierzi din țesutul elastic și din grăsime, ceea ce favorizează lăsarea sânilor.

Sutienul greșit

Potrivit unor cercetători, 80% dintre femei nu poartă conștient sutienul greșit. Acesta afectează fermitatea sânilor. Deci, nu ezita să-i ceri ajutorul vânzătoarei când mergi să-ți cumperi un sutien.


Sursa: estisuperba.ro, unica.ro / Foto: pixabay

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "