Estompează ridurile cu această cremă de față 

Liniile fine și ridurile sunt o parte naturală a procesului de îmbătrânire a pielii, dar acestea pot fi estompate cu o cremă facială care sfidează vârsta, obținută din ingrediente care pot fi cumpărate din orice magazin alimentar.

Cum poate un produs obținut în casă să fie atât de eficient? Secretul? Substanțele din ingredientele cremei de față au proprietatea de hidrata foarte bine pielea. Pielea,de multe ori,capătă un aspect pământiu,încrețită pe alocuri,ca răspuns la deshidratarea corpului,neîngrijirea pielii și utilizarea produselor necorespunzătoare.

 

Ce conține această cremă

 

Crema conține ulei de migdale sau ulei de măsline,miere,gălbenuș și vaselină. Uleiurile au proprietăți antioxidante,în timp ce mierea antibacteriene. Gălbenușul furnizează pielii una dintre cele mai importante vitamine,vitamina A,iar vaselină acționează ca un liant pentru aceste ingrediente,ajutând la aplicarea ușoară a cremei faciale.

 

Cum prepari crema

 

Ai nevoie de:

1 lingură de ulei de migdale sau ulei de măsline

1 gălbenuș

1 linguriță de miere

2 lingurițe de vaselină cosmetică

Topește vaselina pe baie de aburi. Dă vasul deoparte și pune gălbenușul,mierea și uleiul,amestecând energic pentru ca ingredientele să se încorporeze. Așteaptă să se răcească,după care depozitează conținutul într-un recipient din sticlă,la frigider,pentru câteva zile.

Întinde crema pe față și las-o să acționeze o oră. Îndepărteaz-o apoi cu o soluție blândă,cum sunt  dischetele demachiante îmbibate în apă minerală sau cu un prosop moale.

Pe măsură ce folosești crema,vei vedea diferențe considerabile în aspectul pielii. Ridurile se vor reduce la minimum,iar pielea va avea un aspect mai sănătos,luminos.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "