Fii frumoasă chiar și atunci când mergi la sală 

Când arăți bine, parcă și exercițiile fizice îți par mai ușoare. Dacă consideri că e imposibil să fii atrăgatoare la sală, poți încerca aceste trucuri și vei vedea ca totul ți se va părea mai simplu.

Uscătorul de păr ionic

Ia-l în bagaj și vei arăta ca și cum tocmai ai ieșit dintr-un salon la finalul orelor de antrenament,nicidecum ca și cum ai fi asudat din greu. Ca să nu-ți ocupe prea mult spațiu,alege unul mic,pentru călătorii. Datorită tehnologiei cu turmalină pe care îl are un foehn cu ioni,vei reuși să-ți usuci mult mai repede părul.

Folosește mascara rezistentă la apă

Ca să nu ți se întindă în timp ce lucrezi din greu,cel mai indicat este să îți alungești genele cu produse rezistente la apă,însă încearcă să nu abuzezi de ele,pentru că folosite prea des usucă zona ochilor. Poți opta în schimb pentru extensiile de genefir cu fir,ca să scapi de acest stres. Așa vei fi liniștită că indiferent de cât de mult efort ai depune,nu vei avea pete negre în jurul ochilor.

Curăță-ți tenul

Scapă de roșeață folosind șervețele moi demachiante cu aloe vera sau mușetel. Cu ajutorul lor vei îndepărta urmele de grăsime de pe ten,fiind foarte indicate în special pentru cel sensibil.

Apa termală

Ai putea să o numești un miracol,atât de prietenoasă este cu tenul tău,încât nu vei mai putea renunța la ea. Serios,crează dependență. Pe lânga faptul că îți menține tenul hidratat,un puf în timpul antrenamentului te răcorește instant.

Șamponul uscat

Nu numai că absoarbe uleiurile și transpirația din păr,dar îi dă și mult volum și textură,încât vei mai putea trișa încă o zi cu spălatul.

Fixează-ți machiajul

Dacă alegi să folosești fondul de ten,înainte de a îl aplica,utilizează un primer-o cremă care fixează machiajul,iar la final,ca să reziste și să nu se scurgă,un spray de fixare. Partea bună este că machiajul va rămâne pe față mai mult de o sesiune de sport,aproximativ 12 ore. Dacă ai o întâlnire imediat după,vei putea pleca direct aranjată.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei