Frumusețea naturală are un nume! 

Toate femeile îşi doresc să fie frumoase, să aibă o textură a pielii mătăsoasă şi unghii şi păr sănătoase. Specialiştii vin în ajutorul femeilor cu un supliment alimentar îmbogăţit cu acid hialuronic şi fibre de colagen marin. 

Ce este colagenul și cum acționează?

Colagenul este o proteină fibroasă insolubilă ce reprezintă componenta principală a țesutului conjunctiv al corpului,ce se regăsește pe întreaga suprafață a pielii,fiind responsabil pentru menținerea nivelului corespunzător de hidratare al pielii,asigurând fermitatea și elasticitatea acesteia.

În timp,fibrele de colagen își pierd elasticitatea,fapt ce conduce la apariția semnelor vizibile ale îmbătrânirii la suprafața pielii,cum ar fi cutele profunde,ridurile și liniile fine.

De ce să alegi colagen îmbunătățit cu acid hialuronic?

Colagenul și acidul hialuronic sunt două substanțe prezente în mod natural în organism,având un rol extrem de important în sănătatea pielii,a țesutului conjunctiv și a articulațiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen și acid hialuronic scade în timp,cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare,pentru a menține elasticitatea și fermitatea pielii,este necesară consolidarea colagenului și a acidului hialuronic.

Componentele din cosmetice pot contribui la o producție normală de colagen de către corp, iar adaosul de acid hialuronic contribuie la atingerea unor rezultate optime.

De ce colagen sub formă de peptide?

În procesul de digestie,organismul uman scindează proteinele în componente mai mici (peptide,aminoacizi) pe care ulterior le absoarbe și le utilizează în diferite procese organice. În mod similar,proteina colagen trebuie descompusă de câteva ori pentru a putea fi absorbită de către organism.

Colagenul cel mai bun este hidrolizat PEPTAN sub formă de peptide, care sunt deja descompuse până la o dimensiune potrivită în vederea absorbției de către organism,cât și pentru o utilizare mai bună și mai eficientă.  

Peptidele de colagen sunt distribuite în organism,în special în dermă (substratul) pielii și acționează în baza următorului mecanism dual:

• asigură pilonii esențiali pentru formarea fibrelor de elastan

• stimulează proliferarea fibroblastului,sporind procesul de formare a colagenului și a acidului hialuronic de către corp

Acidul hialuronic acționează în mod complementar ca agent de umplere (filler) al pielii,iar rezultatele sunt  vizibile după 12 săptămâni de utilizare conform studiilor clinice. Durata de acțiune a produsului variază în funcție de condiția diferită a pielii,stilul de viață și dieta.

Derma (substratul) pielii unde nivelurile de colagen sunt reduse (ca urmare a îmbătrânirii,dietei necorespunzătoare sau supraexpunerii la UVA și UVB) și unde putem observa o lipsă de elasticitate a pielii.

Derma (substratul) pielii unde peptidele de colagen au acționat asupra compoziției elementelor structurale,formării elastanului și au stimulat proliferarea fibroblastului,cât și sintetizarea de colagen și acid hialuronic.

De ce colagen din surse de pește?

Colagenul din pește reprezintă o sursă naturală pură de colagen,iar studiile au demonstrat faptul că este mai ușor absorbit de către organism.

Unele produse conțin colagen din peștele Tilapia, care beneficiază de cel mai ridicat nivel de aminoacizi specifici ce contribuie la sănătatea pielii,comparativ cu alte tipuri de colagen,prelevate de la alte specii.

Colagenul nu conține agenți contaminanți,întregul proces de fabricație având loc în condiții de pescuit și producție controlate.

Care sunt beneficiile vitaminelor A, C, ale complexului B și ale zincului?

Vitamina C are proprietăți antioxidante împotriva radicalilor liberi și contribuie la formarea normală a colagenului pentru a o funcționare normală a pielii,cartilajelor,gingiilor și vaselor de sânge.

Vitamina A contribuie la menținerea sănătății normale a pielii,în timp ce vitamina B și zincul contribuie la menținerea condiției fiziologice a pielii,unghiilor și părului,protejând celulele împotriva stresului oxidativ,respectiv împotriva efectelor dăunătoare timpurii ale radicalilor liberi.

Aceste elemente combinate cu colagenul și acidul hialuronic sunt concentrate într-un complex de frumusețe deosebit de integrat ce asigură atât elemente nutritive primare,gata de folosire,cât și micronutrienți,ce contribuie la stimularea producției naturale de colagen de către organism.


Produsele cu colagen au o serie de beneficii cheie printre care:

• sporește sănătatea și frumusețea pielii din interior

• îmbunătățește textura pielii și întărește părul și unghiile

• contribuie la sănătatea țesutului conjunctiv,a cartilajelor și a încheieturilor

• are proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi

• este sub formă de peptidă ce sporește absorbția sa în organism

• conține colagen de calitate ridicată din surse naturale de pește!

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "