Gene mai groase, în mod natural 

Daca esti femeie, stii cat de important este aspectul fizic si cum genele lungi si dese iti schimba complet privirea. Dar cum obtii gene mai groase, in mod natural? Cu cateva solutii ieftine, la indemana oricui. 

Nu are rost sa te chinui cu gene false sau tot felul de produse scumpe care iti promit marea cu sarea. Tot ce iti trebuie e in acest material. Si, evident, sa si faci ca la carte tot ce ti se arata.

Gene mai groase, în mod natural

1. Ulei de ricin pentru gene

Uleiul de ricin este bogat în substanțe nutritive, inclusiv acidul ricinoleic. Acesta este un tip de acid gras care reduce inflamația și poate, la rândul său, să promoveze creșterea în zonele de pe pleoape care ar putea fi inflamate. Uleiul de ricin stimulează, de asemenea, creșterea țesutului, ajutând la vindecarea rănilor – poate o infecție oculară care blochează creșterea genelor?!

Proprietățile uleiului sunt numeroase: reduce uscarea și acumularea de piele moartă care impiedica genele de la creșterea la potențial maxim. Puneți 2 linguri de ulei și 2 linguri de gel de aloe vera pe un tampon de bumbac. Ștergeți cu grijă genele, fără a baga produsele in ochi. Lasati peste noapte, apoi clatiti cu o discheta calda, dimineata. Faceți acest lucru zilnic, timp de 2-3 luni.

2. Aloe vera pentru gene

Planta a fost folosita de mult timp ca o modalitate buna de a vindeca arsuri și chiar cicatrici. Acest gel, derivat din planta aloe vera, conține vitaminele A, C, E, acidul folic, colina, B1, B2, B3 (niacin), B6. Este, de asemenea, una dintre puținele plante care conține vitamina B12. Această plantă are minerale precum calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu, sodiu, fier, potasiu, cupru și mangan.

Și, pentru că genele sunt celule care depind de un organism sanatos, toate substanțele nutritive de mai sus joacă un rol critic în procesul de crestere. Pentru a utiliza, folositi o periuta de rimel, curata. Inmuiați in gelul de aloe vera. Aplicati ca un rimel și lăsați peste noapte. Clătiți cu o discheta caldă dimineața. Faceți acest lucru zilnic, timp de 1-2 luni.

Află mai multe soluții pe ciao.ro!

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "