Gene mai lungi? Se poate! 

Orice femeie își dorește o privire irezistibilă, încadrată de gene lungi și bine definite. Dacă moștenirea genetică nu poate fi schimbată, există în schimb câteva trucuri naturale care accelerează creșterea și ajută la regenerarea lor. Printr-o îngrijire constantă și un machiaj care să îți pună ochii în evidență poți avea genele mult visate. Perseverența este cheia!

Demachiază-te în fiecare seară

Indiferent de cât ești de obosită, este important să te demachiezi în fiecare seară, pentru ca genele să se poată regenera pe timpul nopții. În caz contrar, cu timpul, riști ca acestea să se subțieze, să se rărească și să capete un aspect neîngrijit.

Maseză pleoapele

Zilnic masează-ți ușor pleoapele cu vârful degetelor, timp de 10 minute. Acest obicei accelerează procesul de creștere a genelor, stimulând circulația sângelui. Genele tale vor fi mai puternice și nu se vor mai rupe la fel de ușor.

Asigură-te că ai o dietă sănătoasă

Carențele de vitamine și minerale își pot pune amprenta asupra felului în care arăți, inclusiv asupra sănătății genelor. Include în alimentația ta proteine slabe, precum carnea de pui, pește sau curcan, esențiale pentru refacerea celulelor, dar și multe fructe și legume. Recomandate sunt și alimentele bogate în siliciu organic, ca ovăzul, varza și fasolea verde, care stimulează producția de colagen, necesar pentru a avea gene mai lungi și dese.

Ulei de ricin 

Uleiul de ricin este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru creșterea genelor. Amestecă un vârf de linguriță de ulei cu aceeași cantitate de gel de aloe vera și aplică pe gene cu ajutorul unei dischete de bumbac în fiecare seară. Lasă-l să acționeze peste noapte și clătește cu apă călduță dimineața. Pentru rezultate vizibile, urmează procedeul zilnic, timp de 2-3 luni.

Vitamina E

Aplică pe gene o capsulă de vitamina E, în fiecare seara, cu ajutorul unei perii curate de la un rimel mai vechi. Aceasta ajută la creșterea firului de păr, făcându-l mai puternic.

Vaselină cosmetică

O variantă ieftină și la îndemână de a obține gene dese și lungi este să aplici la baza genelor o cantitate mică de vaselină cosmetică pură și să o lași să acționeze cel puțin 15 minute sau peste noapte. Repetă procedeul cel puțin o lună.

Ulei de cocos

Cu un conținut bogat de proteine și grăsimi esențiale , uleiul de cocos regenerează genele, oferindu-le un luciu frumos. Înmoaie o dischetă demachiantă în puțin ulei de cocos și aplică la baza genelor. Lasă să acționeze 15 minute, apoi clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul o dată sau de două ori pe zi, timp de 2-3 luni.

Truc CPF

Înainte de a aplica rimelul folosește un aparat de întors gene. Începi de la baza lor, apoi mișcă-l cu atenție către partea de sus. Îți vei accentua astfel privirea, iar genele tale vor părea mai lungi.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "