Ghid complet despre genele false 

Cu siguranță că ai văzut cel puțin o dată o persoană ale cărei gene arătau atât de bine, încât te-ai întrebat dacă sunt adevărate sau false. Dacă îți dorești o privire pătrunzătoare, cu un minimum de efort, genele false pot fi o opțiune – cu antajele și dezavantajele ei. 

Genele tip bandă

Se numără printre cele mai comune tipuri de gene false, se găsesc ușor în magazine și sunt ideale pentru ocaziile speciale, când vrei să dai intensitate privirii și să obții un efect teatral.

*Plusuri

Se aplică foarte ușor, iar cu puțină îndemânare, le poți pune singură. Pe piață există multe modele și culori, în funcție de preferințe, iar acestea nu afectează genele naturale, pentru că le vei purta doar câteva ore. Accesibile ca preț, unele dintre ele pot fi refolosite chiar de două ori. Le poți da jos foarte ușor, trăgând delicat de unul din colțuri – cu grijă, pentru a nu smulge genele naturale.

*Minusuri

Nu au un aspect sută la sută natural, nici chiar cele de calitate. Totodată, banda cu ajutorul căreia se lipesc trebuie ascunsă cu iscusință sub o linie de tuș sau fard, pentru un aspect natural. Dacă nu le aplici cum trebuie, te poți trezi că desprind singure la un moment dat. Sunt persoane cărora le creează un ușor disconfort, din cauza senzației de a avea ceva lipit de pleoapă.

Genele smocuri

Ca și în cazul celor cu bandă, sunt disponibile într-o varietate de modele. Sunt alcătuite din grupuri de fire prinse în același loc.

*Plusuri

Au un aspect mai natural și se integrează mai bine când sunt suprapuse peste genele proprii. Cu o rezistență mai mare, pot să fie purtate chiar și câteva zile, în funcție de calitatea lipiciului, fiind și mai confortabile.

*Minusuri

Trebuie aplicate cu multă grijă, necesitând o îndemânare mai mare sau ajutorul unui specialist. Pot afecta genele naturale dacă sunt lipite prost, direct pe fir. Se dau jos mai greu iar o parte din smocuri pot să cadă, lăsând goluri inestetice.

Genele fir cu fir

Dacă nu ai fost înzestrată de la natură cu gene lungi sau dese, extensiile îți vor contura foarte frumos ochii. Trebuie aplicate neapărat de un profesionist, sunt mai scumpe și au nevoie de îngrijire suplimentară și de întreținere – o dată la 3-4 săptămâni, în funcție de tipul lor. Pe o geană se pot pune între 1 și 15 fire, în funcție de grosimea dorită.

*Plusuri

Dacă procedura este corectă, ele nu afectează genele naturale. Aplicarea unui set durează în medie 2 ore, iar aspectul lor este cel mai apropiat de înfățișarea naturală. Modelul poate fi adaptat în funcție de forma ochiului și de fizionomie. Rezistă foarte bine timp îndelungat și te scutesc de ritualul de a da cu rimel genele în fiecare dimineață.

*Minusuri

Printre dezavantaje se numără faptul că trebuie să mergi periodic la salon, pentru întreținere. Genele se pot da jos doar cu o soluție specială. Nu se recomandă folosirea rimelului rezistent la apă și nici a demachiantelor pe bază de ulei, deoarece pot dizolva agentul care fixează firele, cauzând ruperea lor. Trebuie să eviți pe cât posibil aburul fierbinte și să ai grijă să nu îți freci ochii în exces. Dacă porți lentile de contact, la aplicarea lor nu trage de gene, ci doar de pleoapă.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "