Ghid rapid şi eficient de eliminare a kilogramelor în exces 

Multe femei au ţesut adipos depus în exces în zona abdomenului, feselor, şoldurilor sau coapselor. De multe ori, dietele drastice au un efect pe termen scurt sau, din contră, duc la efectul “yo-yo”, ceea ce înseamnă că depozitele de grăsime se formează la loc şi devin de ce în ce mai greu de eliminat.  Care sunt soluţiile unei slăbiri treptate şi sănătoase? Iată câteva sfaturi utile!

Pe lângă o alimentaţie echilibrată,bogată în cât mai multe fructe,legume şi carne slabă,este important şi efortul fizic pe care îl depui în fiecare săptămână. Dacă îţi doreşti să scapi de grăsimea abdominală depusă pe abdomen sau,din contră,pe şolduri,însă îţi este destul de greu să obţii rezultatele dorite,o altă soluţie eficientă ar fi tratamentele care te ajută să slăbeşti localizat.

Unul dintre acestea este procedura de criolipoliză-CoolTech,o alternativă non-invazivă a liposucţiei prin care poţi scăpa de excesul de grăsime din orice zonă a corpului. Cu ajutorul acestui tratament poţi slăbi în jur de -5 cm în zona tratată,după aproximativ 6-8 săptămâni de la efectuarea procedurii. Organismul elimină treptat celulele adipoase din corp prin intermediul sistemului limfatic. Studiile clinice efectuate de-a lungul timpului arată că 50% dintre celulele adipoase îngheţate sunt eliminate chiar de la prima şedinţă,iar mulţi dintre pacienţii care recurg la această procedură încep să vadă rezultatele după primele 48 de ore.

Pentru tonifierea zonelor în care ai scăpat de kilogramele nedorite,poţi opta pentru un tratament bazat pe radiofrecvenţă bipolară,lumină infraroşie,vacuum şi role mecanice,cunoscut sub numele de VelaShape III. Ce benficii poţi obţine prin intermediul acestui tratament? Scapi de celulită şi accelerezi dispariţia grăsimilor suplimentare,pentru obţinerea siluetei mult visate.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei