Iată cum să îndepărtezi părului nedorit 

Vrei să fii la curent cu tehnicile cele mai alternative de îndepărtarea a părului nedorit, dar să fie cele cu care obții cele mai bune rezultate? Încearcă tratamentele naturale cu care te poți epila chiar acasă.

Noi ne dorim picioare care au pielea frumoasă și catifelată. Din fericire,există ingrediente naturale care îndepărtează ușor părul,fără a irita pielea,și poți face acest lucru chiar acasă. Sunt ușor de preparat,nu necesită mult timp,și oferă rezultate excelente.

Iată câteva tratamente pentru epilare:

1. Bicarbonat de sodiu

Acest tratament de îndepărtare a părului trebuie aplicat în fiecare seară înainte de a merge la culcare și vei vedea rezultatele dimineața.

Ce trebuie să faci:

Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu într-o cană cu 200 ml de apă fierbinte,pe care o amesteci bine și-o lași să se răcească. Apoi,înmoi o bucată de bumbac în amestec și aplici pe zonele picioarelor sau mâinilor. Dimineața,după ce iei pânza,dă-te cu o cremă hidratantă pentru a preveni uscarea pielii. După 2-3 zile de la aplicare,vei începe să vezi rezultatele.

2. Zahăr și suc de lămâie

Această tehnică de îndepărtarea a părului a devenit populară la nivel mondial,deoarece îndepărtează cu ușurință părul,în doar câteva minute.

Ce trebuie să faci:

Într-o oală medie,pui două cești de zahăr și sucul de la o lămâie. Adaugi puțină apă,dacă este nevoie. În acest timp,crești focul și amesteci în mod constant până se dizolvă zahărul. Când amestecul începe să fiarbă,reduci flacăra focului și aștepți până amestecul devine o pastă groasă,lipicioasă. Culoarea trebuie să fie aurie,similară cu a mierii. După ce pasta s-a răcit,o întinzi bine și o scoți trăgând tare în direcția opusă creșterii părului.

3. Camfor și piper alb

Acest amestec dintre piperul alb și camfor este o opțiune deosebit de bună pentru îndepărtarea părului nedorit de pe picioare. Atât piperul,cât și camforul pot provoca o senzație de arsură atunci când este aplicat pe piele,dar acest lucru este complet normal. Dar dacă ai reacție alergică,trebuie să eviți acest tratament.

  

Ce trebuie să faci:

  

Pisezi piperul alb până devine o pudră foarte fină. Împarți în părți egale camforul și piperul și adaugi un pic de ulei de migdale. Amestecă toate ingredientele și vei obține o pastă pe care o aplici pe picioare și-o lași să acționeze 15 minute,apoi clătești cu apă caldă și părul este îndepărtat.
 

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "