Începe noul an proaspătă și pură! 

Deşi Sărbătorile au trecut de ceva vreme, sunt convinsă că nu te-ai apucat încă de detoxifiere sau de alte mici trucuri de reîmprospătare! Am dreptate nu? Uite ce poţi face în weekendul ce vine, fără să te mai eschivezi şi de data asta!

Ianuarie este momentul perfect pentru a-ţi „detoxifia” pielea și pentru a te pregăti de un an mai frumos şi mai luminos! Uite cu ce poţi începe!

 

Încearcăo băutură de înfrumuseţare

Sinceri să fim,cea mai bună dintre toate este APA! Toată lumea ştie asta! Aşa că,începe cu șase-opt pahare pe zi,pentru a scoate la iveală pielea cea nouă (da,exact ca la reptile) şi pentru a menţine întreg corpul hidratat.

Şi dacă nu ţi se pare suficient,poţi adăuga în apa ta şi un cocktail antioxidant:cea mai bună combinaţie poate fi cea de fructe Goji şi Maqui. Acestea contribuie la combaterea radicalilor liberi,ajutând pielea să arate tânără şi proaspătă.

Încearcă şi un smoothie verde,din spanac şi salată verde,combinate însă cu fructe (banane şi mere).

 

Ia o perieuscată și freacă!

Nici un program de detoxifiere nu ar fi complet fără periajul pe uscat al pielii de pe tot corpul. Nu numai că vei exfolia întreg stratul superior de celule moarte ale pielii,dar vei stimula astfel şi circulația sangvină.  

Periază-ţi pielea înainte de duș (pe pielea uscată),prin mișcări circulare. Ulterior,foloseşte un produs bun de exfoliere,dar blând.

Săpunurile marocane de exemplu,sunt foarte bune,mai ales că sunt făcute cu argile detoxifiante și uleiuri de hidratare,astfel încât să nu-ţi irite pielea.

 

Exfoliazăși masează-ţi scalpul

Un păr este cu adevărat frumos,atunci când pielea capului este curată și fără impurităţi.

Îţi poţi detoxifia scalpul,masându-l zilnic preţ de câteva minute,pentru a creşte circulaţia şi fluxul sangvin pe toată zona. Urmează un tratament cu argile speciale,ierburi și condimente,pentru a îndepărta toxinele şi impurităţile,de toate felurile,de pe scalp. Odată eliminate,părul tău poate să crească şi să „înflorească” într-un  mediu mai bun.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "