Îți vine să crezi că este aceeași persoană? Asta da transformare! 

Știm cu toții că machiajul ne poate schimba complet. În timp ce multe femei preferă un look natural, altele folosesc machiajul pentru a-și accentua trăsăturile. Dar mai sunt și femeile din a treia categorie, care au dus machiajul la un alt nivel și care par să aibă o baghetă magică în loc de pensulă.  

Din această categorie face parte și această chinezoaică care a făcut senzație pe internet. Qi Huahua este de nerecunoscut după ce a folosit o tehnică de sculptură a feței.  

Înregistrarea video a fost distribuită pe Facebook sub denumirea “Cum să scapi de crimă nepedepsit”, după celebrul serial, și o arată pe tânără aplicând cremă pe față, apoi fond de ten. În cele din urmă își conturează fața, aplică fard și gene false, dar și pudră. Pentru a-și completa look-ul, adaugă și un nas “fals”, precum cele folosite în machiajele prostetice.  

Transformarea este spectaculoasă! La final, tânăra se și demachiază pentru a demonstra că e chiar ea.


Oamenii au fost fascinați de imagini, astfel că filmulețul a fost distribuit de peste 18.000 de ori. “M-am uitat de șase ori până acum și tot nu înțeleg cum e posibil. Sunt două persoane diferite?”, se întreabă o persoană, în timp ce alta recunoaște că după ce a văzut aceste imagini are mari probleme de încredere.  

Sursă: mirror.co.uk

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "