Ascunde ridurile cu machiaj 

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde elasticitatea și frumusețea. Încep să devină vizibile liniile fine, care se transformă treptat în riduri. În timp ce nu poți opri procesul de îmbătrânire, tot ce poți face este să folosești cele mai bune produse cosmetice pentru a le acoperi.


Este extrem de important să folosești produsul potrivit și să-l aplici corect pe față, pentru a evita ca ridurile să fie vizibile. Iată ce trebuie să faci pentru a ascunde adevărata vârstă.

Exfoliere

Este foarte important să îndepărtezi celulele moarte ale pielii, deoarece machiajul nu se va întinde așa cum trebuie. Exfolierea redă tegumentului strălucire și, de asemenea, stimulează producția de colagen – este proteina care menține pielea fermă și elastică.

Hidratează pielea

Odată cu trecerea timpului, pielea își pierde umiditatea și este nevoie de o hidratare suplimentară. Fă-ți un obicei din a bea zilnic cel puțin doi litri de apă. În plus, folosește creme hidratante după ce te demachiezi. Ridurile sunt mult mai vizibile la oamenii care au pielea uscată. Dacă ai tenul uscat, începe să aplici zilnic creme hidratante și un ser pe bază de acid hialuronic.

Aplică un primer pe bază de silicon

Primerul este o bază pentru machiaj, care acoperă perfect liniile fine și ridurile. Cel mai bun mod prin care aplici primerul este cu degetele. Pune o picătură de primer în principalele zone ale feței: frunte, nas, obraji, bărbie. Întinde crema pe întreaga suprafață, uniform.

Aplică un fond de ten cu textură cremoasă

Alege un fond de ten care are o textură cremoasă, deoarece se întinde mult mai bine pe piele și acoperă liniile fine și ridurile, insistând asupra zonelor din jurul ochilor și buzelor.

Folosește un corector

Corectorul ascunde imperfecțiuni ca cearcăne sau pete de pe față. Întinde-l bine pe suprafața feței, pentru ca el să se întrepătrundă cu fondul de ten și să nu fie observabil.

Concentrează-te pe zona ochilor

Primele riduri apar în zona ochilor, o știm prea bine. Folosește un creion de ochi lichid și un fard de pleoape gliter. Alege întotdeauna nuanțe naturale și luminoase!

Alege să te menții frumoasă și tânără!

Credit foto: www.beautybargainista.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "