Masca de față cu iaurt și aspirină te scapă imediat de coșuri! 

Ingredientele din această mască facială sunt foarte eficiente. Este posibil ca rezultatele să nu apară imediat, ci după mai multe aplicări pielea va deveni curată și fără imperfecțiuni.
 

Masca facială cu iaurt și aspirină:beneficii

Aspirina este medicamentul care a devenit popular în ultimii ani datorită proprietăților pe care le conține și pentru că ajută la tratarea mai multor probleme ale  pielii.

Compușii chimici din asprină îi conferă puteri speciale în tratamentele de înfrumusețare. Pastila conține o substanță solubilă în grăsimi,cunoscută sub numele de hidroxid,care este utilizată în cremele și produsele de exfoliere specifice îngrijirii pielii. În plus,acidul salicilic din aspirină are proprietăți antiinflamatoare și antiîmbătrânire,care odată ce ajung în piele luptă împotriva semnelor de îmbătrânire prematură.

Prin adăugarea medicamentului în iaurt,care este un ingredient minunat și care a fost folosit timp de decenii ca un produs cosmetic natural,beneficiile se dublează. Acidul lactic,împreună cu antioxidanții și probioticele care se găsesc în iaurt,are efect exfoliant și ajută la eliminarea celulelor moarte de pe piele.

Citește și:Scapă rapid de punctele negre cu aceste două măști!

Pentru prepararea măștii,ai nevoie de:

-6 pastile de aspirină

-50 de grame de iaurt grecesc

-2 linguri de miere

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să sfărâmi pastilele până devin pulbere. Pune pudra într-un vas curat,după care adaugă iaurtul și mierea. Amestecă cu o  lingură.

Aplică pasta obținută pe întreaga suprafață a feței înainte de culcare. Las-o să acționeze 20 de minute,apoi clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul de trei ori pe săptămână și nu uita să aplici de fiecare dată când ieși din casă cremă de protecție solară.

Citește și:Cum stimulezi colagenul în mod natural

Ce trebuie să știi:

1. Ingredientele din această mască de față nu au,de obicei,efecte secundare,dar este recomandat să testezi masca pe mână înainte de a o aplica pe față. Dacă apar iritațiile sau senzația de arsură,nu o folosi. S-ar putea să fii alergică la compușii din aspirină.

2. Rezultatele nu apar imediat. Aplică masca de mai multe ori pentru a observa diferența.

3. Poți îmbunătăți efectele măștii consumând mai multă apă și alimente sănătoase. Ține cont și ca produsele cosmetice pe care le folosești să nu agreseze pielea.

Credit foto:www.steptohealth.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei