Moduri de a reîntineri podoaba capilară 

Dacă părul tău nu pare la fel de sănătos ca în adolescență, dă vina pe... înaintarea în vârstă. Odată cu trecerea anilor, părul va fi mai subțire, mai uscat și mai lipsit de strălucire. Află care sunt trucurile dpentru a restabili hidratarea, a  adăuga volum și a-l face mai ușor de aranjat.

Catifelare

Nu auzi pe nimeni,niciodată,spunând că îi place când părul este uscat și tern. Există o explicație științifică pentru modificările care pot afecta pletele. Din moment ce glandele sebacee sunt în mare parte sub control hormonal,ele pot deveni mai puțin active pe măsură ce organismul se schimbă. În plus,sursele de căldură de la uscător sau ondulator adaugă noi probleme. 

Restabilește sănătatea părului tăunatural cu o mască din sevă de plante,pentru a-l mai catifelat și hidratat,plus peptide și aminoacizi, pentru a consolida foliculii abuzați. 

Protecție

Protejează părul cât timp este încă umed,cu un protector termic. În plus,acesta reduce ruperea,potrivit unui studiu publicat în International Journal of Cosmetic Science.

Păr fortificat

Deteriorarea se produce adesea treptat,dar pentru unele femei,ea poate să apară peste noapte. Într-o zi te uiți în oglindă și surpriză! Îți poți vedea scalpul. Explicația este simplă. Podoaba capilară trece prin cicluri de creștere,iar la o anumită vârstă,ele pot încetini. Dar nu este totul pierdut. Acești foliculi lenți pot fi stimulați.

Ia-ți un șampon cu scoarță de salcie,pentru a curăța bine scalpul,și cu proteine,​​pentru a întări din nou firul de păr. Pentru subțierea semnificativă,ia un șampon cu minoxidil. Acesta stimulează creșterea părului la femei.  Folosit zi de zi,te poți aștepta la rezultate în doar 12 săptămâni. 

Volum

Odată cu subțierea părului,apar și restul problemelor,între care lipsa de volum a podoabei capilare. Orice ai face,firele stau lipite de scalp. Nu te îngrijora,există soluții și pentru asta.

Folosește un produs cu pulverizator,special pentru volum. Concentrează-te pe rădăcini,nu pe firul de păr. Apoi ridică șuvițele circa 3 centimetri și pulverizează iar,din față spre spate mergând.  Perie apoi și în răspăr pentru un plus de volum. 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei