Obiceiuri pe care femeile carismatice le practică 

Este vorba despre acele femei în preajma cărora oricui îi face plăcere să stea, cu un magnetism aparte care le face să fie irezistibile. Cum reușesc? Există câteva lucruri pe care le fac!

Sunt constante

Indiferent de starea pe care o au, niciodată nu uită să se comporte frumos cu persoanele din jurul lor, tratându-le cu respect. Preferă să își împărtășească emoțiile și experiențele pozitive, care pot fi de folos și se simt confortabil în pielea lor chiar și în momentele de vulnerabilitate.

Evită bârfa

Conversațiile inutile nu le sunt deloc pe plac și le evită cu orice chip. Când cineva aduce în discuție o persoană care nu este de față, primul lucru pe care îl fac este să schimbe imediat subiectul. Conversațiile profunde, din care pot învăța ceva sau din care își pot cunoaște partenerul de discuție mai bine sunt cele pe placul lor. Femeile carismatice știu să stabilească conexiuni puternice încă de la primele întâlniri datorită felului lor discret de a fi, încât oamenii li se confesează chiar dacă nu le cunosc prea bine.

Tratează toți oamenii cu respect

Pentru femeile carismatice toți oamenii sunt egali, iar statutul social nu contează. Ele tratează toți oamenii cu respect și niciodată nu se simt mai presus decât ceilalți. Când văd că cineva are nevoie de ajutorul lor nu ezită să îl ofere.

Știu să asculte

Deși stăpânesc arta conversației, de cele mai multe ori sunt puse în postura de a-i asculta pe ceilalți, grație răbdării de care dau dovadă. În plus, sunt atente la detalii, nu întrerup oamenii  in timpul conversației și nici nu vor să o monopolizeze. Evită să dea sfaturi, ci mai degrabă insuflă oamenilor sentimentul de liniște că cineva a avut răbdare să îi asculte până la capăt. Aceasta este poate una dintre cele mai importante calități ale persoanelor pline de carismă.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "