Pune sare în șampon când îți speli părul. Vei scăpa de toate problemele! 

Sarea este unul dintre ingredientele discontinue din bucătăria noastră. Dar știai că sarea are foarte multe proprietăți puternic ascunse care ajută la protejarea și regenerarea părului și a pielii?

Adăugarea de sare la rutina de îngrijire a pielii și părului este o idee foarte bună. Dar,în afară de toate acestea,știai că prin punerea unei linguri de sare în șampon poți rezolva toate problemele părului? Iată care sunt beneficiile acestui mic truc:

Stimulează creșterea firelor de păr

Sarea de mare este incredibil de utilă pentru stimularea creșterii firelor de păr. Persoanele care se confruntă cu pierderea părului sunt adesea sfătuite să încerce tratamentele cu sare de mare,deoarece promovează creșterea părului natural.

Citește și:Ce trebuie să știi despre balsamul de păr

Iată cum se face:Spală părul așa cum o faci în mod normal,apoi iei o lingură de sare de mare și masezi cu ea pe scalp,timp de 10 minute,după care speli din nou părul. Repetă această procedură de două ori pe săptămână,și vei vedea rezultatele în mai puțin de o lună.

Combate mătreața

Mătreața nu este altceva decât fulgi mici de celule moarte ale pielii care se formează pe scalp și sunt cauzate de deficiența circulației sanguine. Sarea de mare are capacitatea de-a stimula circulația sângelui,care este esențială pentru menținerea unui scalp sănătos și eliminarea mătreții.

Iată cum se face:Împarte părulîn mai multe secțiuni și apoi presară puțină sare peste scalp. Începe masajul scalpului cu degetele umede timp de 10-15 minute și apoi spală și clătește părul ca de obicei. Făcând acest lucru vei proteja scalpul și vei preveni mătreața.

Citește și:Sfaturi de îngrijire a tenului gras

Combate excesul de sebum din păr și scalp

Scalpul și părul grassunt rezultatul excesului de secreție a glandelor sebacee. Poți rezolva această problemă folosind sarea. Tot ce trebuie să faci este să adaugi două linguri de sare în șampon și să speli și masezi bine scalpul și părul. Spală părul folosind șampon și sare. Chiar după prima aplicare,vei observa o schimbare în păr. Acesta va deveni mai sănătos,puternic și mai puțin gras.

Credit foto:stylecraze.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei