Scapă de cearcăne cu remedii naturiste 

Dacă la unele persoane cearcănele apar în urma nopților albe, altele sunt predispuse la apariția lor oricât de mult s-ar odihni. Iată câteva remedii naturiste împotriva cearcănelor!

Pungile de sub ochi sunt inestetice şi-ţi conferă o permanentă stare de oboseală. Descoperă cum poţi trata această problemă cu ajutorul unor remedii preparate în casă.

Cauze

Vârsta. Odată cu înaintarea în vârstă,pielea devine uscată iar pungile de sub ochi sunt mai proeminente.

Stresul. Cearcănele apar în urma tensiunii de la serviciu,a problemelor din familie,iar cel mai grav este că pungile de sub ochi apar şi în rândul tinerilor.

Somnul insuficient. Persoanele care nu dorm câte 8 ore pe noapte sunt predispuse la apariţia cearcănelor.

Deshidratarea. Atunci când organismul pierde multă apă,pielea se usucă,iar aceasta este o cauză a apariţiei pungilor de sub ochi.

Dieta dezechilibrată. În fiecare zi trebuie să consumi proteine,vitamine şi minerale care te vor ajuta să-ţi menţii tenul luminos.

Tratament

Amestecă ulei de migdale cu miere şi aplică pe ochi în fiecare seară înainte de culcare. În 2-3 săptămâni vei observa că cearcănele se vor estompa.

Poţi încerca şi tratamentul cu pliculeţe de ceai pe care le aplici pe ochi timp de 15 minute în fiecare zi.

Un amestec din pulbere de frunze de mentă şi câteva picături de suc de lămâie te pot ajuta în tratarea cearcănelor. Compoziția se aplică pe ochi cu ajutorul unor comprese.

De asemenea,nu uita să consumi cel puţin 2 litri de apă în fiecare zi,indiferent de sezon deoarece te va ajuta să elimini toxinele din organism şi v-a împiedica formarea cercurilor inestetice din partea de jos a ochilor.

Tratarea cearcănelor trebuie făcută cât mai repede pentru ca acestea să nu se agraveze.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "