Scapă de CELULITĂ până la vară simplu și rapid 

Celulita este dușmanul cu care se confruntă fiecare femeie. Studiile recente arată că 85% dintre femei au celulită imediat ce împlinesc 20 de ani. Motivul? Apar modificări hormonale în organism care au efect asupra structurii pielii. Ține cont de aceste sfaturi și vei arăta bestial la vară.

Ulei de măsline

Deshidratarea pielii duce la reducerea nivelului de elasticitate și,prin urmare,celulita începe să fie vizibilă. Pentru a preveni apariția celulitei,bea mai multă apă pentru a menține organismul hidratat. În plus,pentru rezultate mai bune,masează pielea picioarelor cu ulei de măsline în fiecare seară.

Citește și:Băutura naturală care reduce celulita

Oțet de mere

Oțetul de mere este folosit în rutina de înfrumusețare,având capacitatea de-a preveni și reduce celulita. Poți face un amestec din cantități egale de miere și oțet de mere. Pasta obținută o aplici pe piele,masând cu mișcări circulare de jos în sus.

Ulei de mandarine

Uleiul de mandarine este o sursă de antioxidanți,care ajută la îndepărtarea toxinelor din organism. Toxinele sunt responsabile pentru apariția celulitei. Poți aplica ulei de mandarine direct pe piele. Sau,îl poți amesteca cu ulei de măsline,pentru a obține rezultate mai bune.

Citește și:Ia-ți adio de la celulită practicând aceste exerciții!

Suc de lămâie

Este cunoscut faptul că sucul de lămâie este eficient în tratarea cicatricelor. Mai mult decât atât,are proprietăți de tonifiere,care acționează pentru reducerea celulitei. Dacă ai pielea sensibilă,poți prepara un amestec din suc de lămâieși miere,pe care-l aplici pe piele în timp ce o masezi.

Ulei esențial de nucă de cocos

Uleiul esențial de nucă de cocos este considerat tratamentul cel mai eficient pentru reducerea celulitei. De asemenea,stimulează producerea de colagen și crește nivelul de elasticitatea. Și,pentru că hidratează pielea,masează zona afectată de celulită cu acest ulei.

Credit foto:inminutes.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "