Secrete de frumusețe de la un fotomodel 

Dacă cineva știe care sunt secretele de frumusețe, este fotomodelul de origine olandeză Frederique van der Wal. Chiar dacă s-a retras din lumea modei, aceasta arată în continuare superb, așa că împărtășește secretele ei pentru a rămâne frumoasă pe interior și pe exterior. 

Iată 5 lucruri simple pe care le poți face ca să arăți bine,indiferent de vârstă:

1. Trebuie să te speli pe față în fiecare seară

De mici am fost învățate să curățăm fața înainte de a ne culca. Acest lucru înseamnă că,oricât de obosită ai fi sau cât de târziu ar fi,nu uita să te speli pe față,pentru ca noaptea pielea să respire,și dimineța să radieze.

O să spui că acest lucru ține de rutina zilnică a fiecăreia. Dacă uiți să te speli,pielea nu va mai fi în măsură să respire și să se reînnoiască în timp ce dormi. Lăsând-o nespălată este o rețetă ca porii și petele să-și facă apariția,atunci când începi să dormi.

2. Hidratarea pe interior și pe exterior

Hidratare este aproape la fel de importantă ca și curățarea. Dar nu trebuie să credem că ea pur și simplu lucrează ca un lucru extern prin aplicarea de loțiune sau ulei. Pentru cez mai frumoasă,catifelată și radiantă pielea,trebuie să te hidratezi pe interior. De aceea,este bine să bem apă.

Pielea noastră este un organ și la fel ca toate celelalte organe din corpul nostru,are nevoie de apă pentru a rămâne sănătoasă și să prospere. Știm că,dacă nu consumăm apă,se va vedea imediat pe pielea noastră. Atunci când pielea mea este hidratată,ea este întinsă și mult mai catifelată. Încearcă să bei cel puțin opt pahare de apă pe zi. Iată un mic truc care te va ajuta să te asiguri că consumi suficientă apă:păstrează o sticlă de apă cu tine în orice moment și ia o înghițitură mare de fiecare dată când verifici adresa de email.

3. Schimbarea este bună

Cred cu tărie că șamponul și crema hidratantă trebuie schimbate mai des. Tu nu vrei ca pielea sau părul să dezvolte o toleranță pentru produse,așa că este bine să ai câteva lucruri pe rotație,cele care crezi că îți fac bine. 

De asemenea,pe măsură ce îmbătrânim,pielea o să aibă nevoie de diferite ingrediente decât au avut nevoie în urmă cu câțiva ani. Pielea își pierde din elasticitate,devine mai sensibilă,și trebuie să folosești unele uleiuri în acele zile.Va trebui să te joci cu ceea ce a fost benefic pentru tine de-a lungul anilor,dar pielea îți va mulțumi.

4. Protecția de soare este cel mai bun prieten

Acest lucru nu trebuie să fie o veste pentru tine,dar protecția de razele soarelui este una dintre cele mai importante componente ale pielii ca ea să arate bine atunci când înaintezi în viață.

Chiar și atunci când este frig sau zăpadă,soarele este puternic și poate acționa asupra pielii,lăsând leziuni ireversabile. Este important să aplici protecție solară și în diminețile reci,deoarece pielea poate suferi.

5. O minte frumoasă este egal cu un corp frumos

Regimul de frumusețe care m-a ajutat cel mai mult și a fost benefic a fost și este practica filosofiei,și anume să te bucuri de viață: a bea ceva,a mânca bine,comunicarea cu oamenii și lucrurile care mă fac fericită. Găsește ceva care să te iubească cui adevărat sau caută ceva pe care să iubești și să cauți o cale de a face acest lucru în mod regulat.

Adu flori proaspete în casa ta și la birou,ieși mai des afară,în oraș,spune familiei și prietenilor că-i prețuiți. În cele din urmă,grija pentru bătrânețe este despre îmbrățișarea călătoriei vieții. Râde cât mai mult. Nu lua prea în serios. Astfel,poți găsi ceea ce îți place să vezi în oglindă în fiecare dimineață.

Credit foto:Arhivă personală

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei