Secrete de frumusețe din India 

Sfaturile de frumusețe indiene sunt extrem de bine-cunoscute în întreaga lume ca fiind unele dintre cele mai bune secrete de frumusețe vreodată , în principal, deoarece ingredientele pe care le folosesc sunt cultivate acasă.  India este o națiune, care este ilustrul pentru cunoștiințele sale despre modul de îngrijire a corpului.

Descoperirile privilegiate au dovedite că acestea sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Curele lor magnifice pe bază de plante sunt unele dintre cele mai bune sfaturi de frumusețe naturală,pentru a avea grijă de piele. Remediile indiene au tendința de a nu deteriora pielea,și formulele lor te ajută să arăți minunat.

Iată care sunt secretele de frumusețe ale femeilor din India:

Este adevărat  că odihna te ajută să fii mai frumoasă. Aceasta este esențială pentru procesul de reînnoire a pielii. Odihna este foarte importantă pentrtu piele,deoarece atunci ea se reface. Cu toate acestea,ei sugerează că astfel întinerești și ești mai sănătoasă,mai ales dacă te trezești înainte de a răsări soarele.

Beneficiile mierei asupra organismului

Bea un pahar de apă caldă cu miere imediat ce te trezești. La fel de benefică este masca facială pe bază de miere,care va da pielii delicate un efect luminos,catifelat. Includerea de ierburi,cum este turmericul și ghimbirul în dieta de zi cu zi,te ajută să fii mereu radiantă,deoarece au proprietăți  benefice. În plus,aceste plante sunt bune pentru tratarea tusei și a răcelii.

Practicarea de yoga

Trebuie să fii consecventă în abordările sănătoase de la sala de fitness. Yoga este una dintre cele mai benefice pentru sănătatea organismului,cea pe care o practică femeile din india. Yoga este abordarea ideală pentru a te menține sănătoasă din punct de vedere fizic,dar și mental.

Dimineața este bine ca să ne rezervăm 5-10 minute pentru jogging sau o plimbare. Astfel reușim să ținem hormonii sub control.

Smoothie pentru menținerea sistemului imunitar puternic

Atunci când vrei să ai sistemul imunitar puternic,consumă multe fructe și legume,cum sunt merele,guava,aloe vera,coacăze,morcov,roșii,portocale. Din fructele enumerate poți face un smoothie delicios. Tot ce trebuie să faci este să pui în blender toate fructele și legumele și să amesteci pentru 2 minute.

Aloe vera pentru pielea facială

Aplică pe piele aloe vera frecvent pentru a o proteja de factorii externi. Unii oameni fierb frunze de busuioc și fac ceai. Acesta are multe proprietăți benefice,mai ales de dezinfectare.

Acestea sunt câteva dintre secretele de frumusețe pe care le aplică în îngrijirea corporală femeile din India.

Credit foto:www.inspirebeautytips.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei