Semne că părul are nevoie de o tunsoare 

Pe lângă faptul că stimulează creșterea firelor de păr, tunsoarea ajută părul și în alte moduri. Îi redă sănătatea, strălucirea și îmbunătățește textura podoabei capilare.

Iată care sunt semnele care-ți spun că este timpul să-ți tunzi părul:

A început să-ți cadă părul (mai mult decât de obicei)

Ai observat că au început să-ți cadă mai multe fire de păr decât de obicei? S-ar putea să aibă nevoie de o tunsoare. Vârfurile lipsite de viață ale șuvițelor provoacă uscarea până la rădăcini, iar acest lucru duce la căderea firelor de păr.

Părul și-a pierdut forma

Este normal ca părul să nu mai aibă formă după ce începe să crească, dar acest lucru face ca aspectul general al părului să fie unul nesănătos. Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să-l tunzi și să-i dai o nouă formă.

Părul are vârfurile despicate

Vârfurile despicate și deteriorate îți spun că ai nevoie de o tunsoare cât mai curând posibil. Pe lângă faptul că șuvițele deteriorate fac podoaba capilară mai subțire, provoacă și căderea părului.  

Părul se încâlcește

Când părul are tendința de a se încurca, nu este o veste bună. Fie că este prea creț, fie că ai nevoie de un tratament pentru a evita încâlcirea firelor de păr, recomandată este și tunsoarea. De asemenea, este posibil ca podoaba capilară să nu primească suficiente substanțe nutritive – adoptă o alimentație bogată în fructe și legume.

Totodată, începe să aplici niște măști pe bază de miere, banană și iaurt.

Credit foto: www.lifealth.comS-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "