Sugaring (epilatul cu zahăr) – tehnica folosită de vedetele de la Hollywood e acum la la Evole Lash Brow & Beauty Studio! 

Cea mai dulce metodă de epilare este disponibilă la Evole Lash Brow & Beauty Studio! 

Experiența la salonul tău preferat de înfrumusețare trebuie să fie cât mai relaxantă, însă specialiștii Evole consideră că merită să fie și dulce. Din acest motiv, au introdus un serviciu pe măsură – epilatul cu zahăr – tehnică apărută în ultimii ani, extrem de simplă și eficientă atunci când vrei să scapi de părul nedorit de pe corp.

În ce constă? Denumită și sugaring, tehnica presupune folosirea unei paste de zahăr, de altfel produs 100% natural, având la baza doar glucoză, fructoza și apă. Dina Gheorghian, manager Evole Studio, ne explică pe îndelete detalii despre această tehnică:


Care sunt indicațiile și beneficiile epilatului cu zahăr?

Epilarea cu zahăr nu este la fel de nocivă pentru piele ca alte metode, deoarece zahărul nu se lipeşte de piele, ci doar de firul de păr. Apoi, zahărul este mult mai igienic decât alte opțiuni, deoarece bacteriile nu vor supraviețui în zahăr. Tehnica sugaring este recomandată și (sau îndeosebi) femeilor însărcinate, întrucât nu conține chimicale nocive.  

Un lucru e cert – pe cât de dulce, pe atât de eficient e! Pasta de zahăr are puterea de a îndepărta și cele mai mici fire de păr crescute care pot avea doar 1,5 mm, fiind o metodă sigură și recomandată inclusiv în cazul unei pieli cu eczemă, psoriazis, varice sau vase capilare.


Ce recomadări ne puteți da în ceea ce privește metodă epilarii cu zahăr?

Pastă de zahăr se aplică la temperatura corpului, nu trebuie să fie fierbinte. În timp duce la permanență, deci firele de păr vor crește în număr mai mic.

Dacă te-ai convins că această procedură trebuie încercată, îți recomandăm să apelezi la specialiștii de la Evole Lash Brow & Beauty Studio. Salonul este situat pe Strada Ottoi Călin 20 – 22, Sector 3, București.

Dacă vrei să încerci și alte servicii ale salonului, îți recomandăm să contactezi echipa Evole pe rețelele de socializare:

https://www.facebook.com/EVOLEbeautystudio/

https://www.instagram.com/evolebeautystudio/

sau la telefon: 0724 490 204


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "