Tendințe îndrăznețe în machiaj 
Un machiaj bine realizat îți va pune în evidență trăsăturile și te va face să te simți mai bine în pielea ta, chiar și în zilele mohorâte. Anul acesta tendințele de machiaj sunt îndrăznețe și te vor scoate din zona ta de confort. Îndrăznește să fii creativă și alege-le pe cele care ți se potrivesc cel mai bine!


Irizații metalice

Sau cu alte cuvinte, sclipiciul este din nou la modă. Nu trebuie să abuzezi de el, ci să îl aplici în strat fin, pe pleoape sau pe pomeți pentru un plus de strălucire. Pentru o piele perlată, alege culori discrete, apropiate pielii. Dacă vrei să dai luminozitate ochilor, aplică un fard luminos în colțul interior și exterior al ochilor. Este ușor de purtat și nu te teme să-l aplici nici măcar pe timpul zilei, căci la expunerea la lumina naturală a soarelui va părea că tenul tău radiază de sănătate.

Ochi de pisică

Îndrăznește să folosești tușul de ochi mai mult ca de obicei și optează pentru  „cozi de pisică“ ușor exagerate, acest lucru însemnând că pot fi mai mari și mai groase. Dacă vrei să încerci ceva nou, make-up artiștii recomandă folosirea tușului de ochi colorat, care va da profunzime ochilor, scoțându-le în evidență culoarea.

Stai departe de texturile mate

Nu mai este un secret că produsele de machiaj cu o consistență cremoasă și strălucitoare sunt preferatele tuturor, inclusiv a celor mai cunoscute modele și actrițe. Bazele de machiaj, fardurile, fondurile de ten, fardurile de obraz, creionul pentru ochi sau pentru sprâncene, inclusiv rujurile strălucitoare se poartă anul acesta.

Ruj într-o culoare aprinsă

Culorile nude vor fi în continuare considerate frumoase și le poți purta atunci când simți că s-ar potrivi cu restul machiajului, însă un ruj într-o culoare puternică va face furori. În plus, este o declarație care arată că ai o personalitate puternică și nu te temi să ieși în evidență. Pentru un efect  elegant, păstrează restul feței cât mai naturală, fără culori prea stridente la ochi sau un ten conturat excesiv.

Fard de ochi colorat

Chiar dacă ai tendința să folosești mereu palete de farduri în culori pământii, destul de asemănătoare cu culoarea pielii, pentru un efect de impact alege culorile anului: lavandă, fucsia, albastru cobalt sau galben. Trebuie să ai grijă când îl aplici, pentru a evita împrăștierea fardului sub ochi. Dacă acest lucru se întâmplă, corectează machiajul cu ajutorul unui bețișor de urechi înmuiat în demachiant.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "