Uleiul de nucă de cocos, aliatul tău împotriva celulitei 

Mereu cheltuim banii pe produse de îngrijire care nu ne ajută pielea și părul în niciun fel. În schimb, am putea apela la produsele naturale. Uleiul de nucă de cocos bio este unul dintre ele și poate fi inclus în igiena corporală, deoarece are nenumărate beneficii.

Uleiul de nucă de cocoseste un ulei vegetal care se extrage din miezul de nucă de cocos și are proprietăți antioxidante,antiinflamatoare,antibacteriane,antimicrobiene,antivirale și antifungice. În plus,90% din el conține grăsimi saturate. Acest ulei este foarte apreciat în industria cosmetică pentru textura,finețea și parfumul său. Pentru că este nutritiv și hidratant,poate fi aplicat pe piele și pe păr.

Uleiul de nucă de cocos poate fi folosit ca:

Cremă de mâini

Dușmanul pielii,în special al mâinilor,este frigul. Dar atunci când aplici zilnic pe mâini ulei de nucă de cocos,nu trebuie să-ți mai faci griji. Pielea va deveni catifelată,hidratată și nu se va mai usca.

Citește și:Cum stimulezi colagenul în mod natural

Cremă de noapte

Aplică ulei de nucă de cocos direct pe piele și masează prin mișcări circulare. Prin folosirea uleiului,ajuți la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și la regenerarea celulelor. Pielea feței va deveni catifelată,radiantă și sănătoasă. Repetă tratamentul în fiecare seară înainte de culcare.

Tratament anticelulitic

Celulita este coșmarul fiecărei femei. Toate vrem să scăpăm de ea sau s-o prevenim. Ei bine,specialiștii spun că cea mai bună soluție împotriva celulitei este uleiul de nucă de cocos. Aplică ulei pe zonele afectate și masează până intră în piele.

Loțiunea de corp

Această loțiune este ideală pentru persoanele care au pielea uscată și sensibilă. Uleiul de nucă de cocos o va hrăni și o va hidrata pentru o perioadă mai lungă de timp.

Citește și:7 alimente care sunt surse excelente de vitamina D

 Cremă de cuticule

 Remediul natural care ajută la repararea cuticulelor este uleiul de nucă de cocos. Aplică ulei pe cuticule și lasă-l până intră în piele.

Tratament împotriva venele varicoase

Aplică ulei de nucă de cocos pe zonele afectate și masează ușor. Repetă tratamentul până când venele varicoase dispar.

Credit foto:www.well-beingsecrets.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei