VIDEO 5 moduri prin care poți să-ți ondulezi părul 

Ai părul drept și vrei să-l încreţeşti? Cu accesoriile potrivite poți obține onduleuri frumoase. Iată ce să folosești ca să ai părul creț:

Burete pentru păr

Cu ajutorul acestuia poți obține niște bucle frumoase. Dacă vrei să salvezi niște bani,taie vârful unei șosete vechi. Fie că folosești burele sau șoseta,rulează pe ele părul umed,de jos în sus,până când obții un coc. A doua zi,scoate șeseta sau buretele. Vei avea niște bucle naturale.

Placa de întins părul

Știai că poți să-ți ondulezi părul și cu ajutorul plăcii? Nu uita să folosești protecție pentru păr și nu o utiliza pe părul umed,pentru că-l poți arde. Împarte părul în mai multe secțiuni. Dacă vrei să obții bucle groase,împarte părul în șuvițe groase,iar dacă vrei onduleiuri subțiri,în șuvițe subțiri. Prinde șuvița între plăci,răsucește o dată,întoarce-o spre interior și,apoi,cu o mișcare lentă,trage placa de-alungul șuviței până jos. Urmează același procedeu și cu restul șuvițelor.

Ondulator conic

Dacă vrei să obții o coafură în „valuri“ folosește un ondulator conic. Acesta este foarte ușor de folosit. Împarte părul în mai multe secțiuni. Pentru un aspect cât mai natural optează pentu secțiuni inegale. Ia o secțiune și înfășoar-o în jurul ondulatorului,începând din partea de sus a acestuia. Ține ondulatorul cu vârful în jos 10 secunde. Eliberează părul și pulverizează cu fixativ,dacă este nevoie. Ia următoarea șuviță,dar de data aceasta înfășoară părul în direcția opusă șuviței pe care ai înfășurat-o anterior. În felul acesta vei obține buclenaturale,cu aspect de valuri.

Bucle retro

Pentru bucle retro,separă-ți părul în trei secțiuni (sau două,dacă ai părul rar) și ondulează-l cu ajutorul ondulatorului. De data aceasta,ai grijă ca toate șuvițețe să fie încrețite în aceeași direcție. După ce ai terminat,periază-ți părul. Vei observa că se vor forma buclele retro.

Clame de păr

Poți să obții bucle și cu ajutorul clamelor de păr. Pentru asta trebuie să ai părul umed. Dacă nu ai timp să faci un duș înainte,pulverizeză apă pe păr. Împarte părul în mai multe secțiuni. Ia fiecare secțiune,răsucește-o și fă un mic coc,pe care să-l prinzi cu clame de păr. Fă același lucru cu toate șuvițele. Acoperă-ți părul cu o eșarfă,pentru a fi sigură că nici un coc nu se desprinde pe parcursul nopții. Dimineața scoate clamele și vei vedea ce bucle frumoase și naturale vei avea.

Sursă foto:www.allwomenstalk.com


Citește și:

Uleiul de argan,“aur” pentru piele şi păr

Sfaturi pentru a preveni căderea părului


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "