Vreau o tunsoare pentru părul meu 

Păr creţ şi neascultător? Sau fin şi fără volum? Oricum ar fi, nu-ţi doreşti decât să stea aşa cum îl aranjezi. Dar ce tunsoare te avantajează?

Pe aceeaşi temă:

Păr scurt? Alege tunsoarea potrivită!

7 trucuri pentru un păr superb

Păr fără volum-Tunsoarea în scări te salvează

Pentru părul subţire şi fără volum,fie că optezi pentru lungimea medie şi tunsoarea în scări,fie că îl tunzi scurt,bob,rezultatul va fi acelaşi:o coafură frumoasă,cu volum şi uşor de aranjat.

Tunsoarea în scări nu se va demoda şi va da figurii tale trăsături feminine. Bobul este potrivit mai ales minionelor,deoarece încadrează faţa şi lungeşte gâtul. Alege pentru spălat un şampon şi un balsam pentru volum şi evită cremele şi uleiurile,care îngreunează firul de păr.

Păr drept-Tunsoarea lungă îl face şi mai şic

Cu un păr drept şi aspru,îţi poţi permite orice tip de tunsoare. Dacă eşti înaltă,lasă-ţi părul lung,astfel silueta va fi pusă mai mult în valoare. Pentru un aspect mai sofisticat,cere-i coafezei tale să-ţi franjureze părul în partea din faţă şi să-l fileze pe toată lungimea. Poţi opta şi pentru un breton drept sau inegal,în funcţie de forma feţei.

Dacă eşti minionă,încearcă o tunsoare inegală,mai scurtă. Poţi opta şi pentru un bob inegal şi un breton într-o parte. Foloseşte produse de îngrijire pentru păr uscat şi coafează-l cu ajutorul unei spume.

Păr creţ-Pletele romantice îl cuminţesc

Acest tip de păr este făcut pentru a fi lăsat lung. Dacă-l tunzi scurt,nu va mai cădea greu şi va sta umflat. Nici tunsoarea în scări nu te avantajează,deoarece ţi-ar aduce şi mai mult volum.

Aşadar,alege o tunsoare dreaptă,fără breton,şi foloseşte produsele de styling potrivite. Optează pentru un şampon şi un balsam pentru păr creţ şi aplică o dată pe săptămână o mască reparatoare.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "