3 zodii cu șanse mari să se îmbogățească în această iarnă 

Iarna aceasta și începutul anului 2019 vine cu vești importante pentru trei dintre zodii. Se vor îmbogăți și își pot lua adio de la problemele financiare. Vezi dacă tu ești printre norocoși.

Iată care sunt cele trei zodii care iarna aceasta nu vor mai duce grija banilor:


Taur 

Prin natura lor, Taurii sunt predispuși la câștiguri substanțiale. S-au născut ca să facă bani, iar iarna aceasta îi va satisface din acest punct de vedere. 

Ca de obicei, se afundă în muncă, iar eforturile lor vor fi răsplătite. Saturn se va afla în casa parteneriatelor o bună parte a iernii acesteia, așadar îți vei uni forțele cu o persoană sau mai multe, pentru a face o afacere, care îți va aduce câștiguri substanțiale.


Gemeni

Cea mai bună veste pe care o vor primi Gemenii în 2019 este aceea că salariul lor se va mări. Și nu oricum, ci se va dubla sau tripla, arată astrele.

Tot ce trebuie tu să faci este să fructifici fiecare oportunitate care ți se ivește, la maximum. Nu trebuie să ratezi nici o ocazie de a te afirma la serviciu și vei fi nevoit să depui mai mult efort decât de obicei, pentru ca munca ta să fie considerată perfectă. Nu vei avea noroc la bani doar în timpul perioadei de iarnă, intervalul câștigurilor uriașe ține până în iulie 2019. 


Rac

Cea de-a doua casă a câștigurilor va fi luminată la începutul lui 2019 de Jupiter, motiv pentru care te vei transforma într-o mașină de primit cadouri. 

Nu câștigurile vor prima la tine, ci darurile pe care le primești. Și va fi o armată întreagă de persoane care îți va dărui, de la rude și prieteni, până la oameni de la care te aștepți cel mai puțin.


Sursă: unica.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "