5 motive pentru care femeia Gemeni este atât de plăcută! 

Semnul zodiacului Gemeni este cunoscut pentru schimbările de dispoziție și pentru personalitățile multiple. Într-un moment, te vor fermeca cu personalitatea lor încântătoare și veselă, iar peste o clipă, devin irascibili și greu de ținut sub control. Chiar și așa, femeia Gemeni deține caracteristici unice care o fac adorabilă în ochii celorlalți.

Femeia Gemeni iubește să se distreze și nu are timp să se plictisească

Nativele Gemeni sunt unele cele mai energice dintre toate cele 12 semne zodiacale. Ele urăsc senzația de plictiseală,așa că vor găsi mereu câte ceva de făcut:  citesc,ies în parc,fac sport,ascultă muzică. În plus,au spirit aventurier,ceea ce înseamnă că întotdeauna sunt puse pe distracție.

Citește și:Top 4 zodii pe care nimic nu le doboară

Femeia Gemeni are o viață plină de surprize

Acțiunile unei femei Gemeni sunt greu de anticipat,mai ales când este îndrăgostită,atunci este și mai dificilă. Însă,este una dintre persoanele care-și surprinde partenerul cu surprize și daruri neașteptate. Ea flirtează cu el,pune întrebărineașteptate și deschide conversații interesante.

Femeia Gemeni vrea să aibă libertate și spațiu personal

Nativele Gemeni apreciază spațiul personal în relații,deoarece ele cred că fiecare partener ar trebui să aibă timp propriu și libertatea personală pentru a face ceea ce vrea. În plus,ele sunt de părere că un cuplu nu trebuie să se vadă 24 de ore din 24.

Femeia Gemeni este foarte inteligentă și ambițioasă

Curiozitatea este considerată un avantaj,deoarece o face pe femeiaGemeni mai inteligentă și mai bună în ceea ce face. În plus,știe foarte bine cum să-și construiască conversațiile cu partenerul ei,ajungând la o anumită profunzime în care ambii pot vedea un aspect nou sau un punct de vedere comun.

Citește și:Ce îi intimidează pe alţii la tine în funcţie de zodie

Femeia Gemeni este deschisă și nu se teme să spună ceea ce simte

Dacă întrebi femeia Gemeni care este părererea ei,ea va fi foarte sinceră. Opinia ei poate fi uneori dură,dar asta o face o prietenă de încredere și un partener cinstit.

Credit foto:www.newlovetimes.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei