5 zodii predispuse la îngrășare de Paște 

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea Paștelui și unii nativi se gândesc doar la ce vor mânca. Dacă exagerează și nu au grijă la ce și cât consumă, s-ar putea să se trezească cu câteva kilograme bune în plus. 

Berbec

Ești o fire nerăbdătoare și abia aștepți să te înfrupți din toate delicatesele pe care familia și le-a pregătit. Fii foarte atent la dulciuri căci s-ar putea să te îngrași în câteva zile cât pentru o lună. Cu siguranță nu vei rezista tentației de a gusta înainte cozonacul scos din cuptor sau pasca cu ciocolată,dar moderația e cheia în toate.

Gemeni

Dacă nu este mâncare pe masă,te enervezi rău! Apropiații tăi știu acest lucru așa că încearcă din timp să îți facă pe plac cu tot felul de delicii culinare. Deși e posibil să mai fi slăbit în ultima perioadă,din cauza unor probleme de sănătate,dacă mănânci necontrolat de Paște s-ar putea să te îngrași în câteva zile cât alții într-un an. Nu face exces și încearcă să guști câte puțin din toate pentru a-ți potoli pofta.

Leu

Ești un gurmand adevărat și îți place să mănânci,mai ales de sărbători. Nu ești o persoană pretențioasă la mâncare și îți plac cam toate. Din cauza asta ești și mai plinuță... Trebuie să fii atentă la preparatele cu multe grăsimi,care îți pot da peste cap organismul.

Citește și 5 zodii care vor avea ghinion de Paște

Scorpion

Îți place mâncarea la fel de mult cum îți place viața. Ți-ai pregătit lista cu meniul de Paște din timp,ai fost și la cumpărături și acum te apuci de gătit pentru tine și familia ta. Ar fi bine să fii temperată în alegerile pe care le faci pentru masa pascală,căci s-ar putea să te trezești direct la spital. Ori tu,ori cineva drag ție.

Săgetător

Nicăieri nu e mai bună mâncarea ca acasă. Abia aștepți să te întorci în sânul familiei,acolo unde știi că mama și bunica îți vor pregăti cele mai bune și gustoase preparate de Paște. Îți place să simți fiecare aromă,să te bucuri de mâncare,dar nu neglijezi nici băutura. Dacă exagerezi cu alcoolul,s-ar putea să ai parte de câteva kilograme nedorite,care nu ar arăta frumos pe corpul tău atletic. Nu mai vorbim de durerile de cap,care îți pot strica sărbătorile.

Citește și Cât ești de geloasă în funcție de zodie

 

Sursa foto confusedsandals.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei