Află ce fel de mamă ești în funcție de zodie 
În astrologie nu spune dacă suntem mame bune sau rele, dar ne spune să încercăm să ne înțelegem mai bine copiii și prezic ce fel de mame vom fi. Zodiacul ajută fiecare semn să decodeze instinctele cultivate. 

Iată ce spune zodiacul despre fiecare mămică:

Mama Berbec 21 martie-19 aprilie

Dacă a existat vreodată un semn născut pentru a fi mamă,acesta este Berbecul. Aceasta este o femeie războinică,plină de energie,fără margini,datorită semnului ei de Foc. Berbecul este semnul zodiacal,o mamă lider,cu instinctele unui general. Asta înseamnă că nu va renunța la luptă.

Chiar dacă mama Berbec are un copil sau 12,va ști să aibă grijă de toți,mai ales de cei mici,fiind una dintre cele mai independente semne ale zodiacului. Dar,mama Berbec trebuie să fie atentă,deoarece natura lor de foc nu face mai mult bine decât rău. Își pierde ușor cumpătul atunci când copiii nu o ascultă,este impulsivă și nu ascultă ceea ce au de spus aceștia. 

Mama Taur 20 aprilie – 20 mai

Pământească,de echilibru și determinantă,mama Taur are mare grijă de copiii ei,în timp ce îi încurajează să se aventureze,să încerce lucruri noi,să se bucure de frumusețea naturii,o pasiune a acestui semn al Pământului. Activitățile în aer liber sunt cele care fac mama Taur să-și mențină copiii alături,în timp ce îi încurajează. Copiii care sunt sensibili,sunt norocoși că au o asemenea mamă. 

Este o mamă capabilă să rezolve dificultățile vieții,dar este încăpățânată când vine vorba de copii. Mama Taur o să aibă parte de confruntări brutale cu fii sau fiicele adolescente. Dar taurii iubesc plăcerile corporale,fapte care îi fac să fie indulgenți cu copiii. 

Mama Gemeni 21 mai – 20 iunie

O mamă născută sub semnul Gemenilor o să aibă grijă să aibă cei mai informați copiii. Gemenii sunt conduși de planeta Mercur a informațiilor care fac niște discuții interesante în jurul meselor de cină. Copiii Gemeni pot fi destul de vorbăreți,deoarece acest semn comunicativ dă valoare conversației. Și pentru că Gemenii sunt un semn androgin al zodiacului,această mamă este la fel de adeptă la înțelegerea presiunilor fiului ei sau a fiicei prin care trece la orice vârstă. 

Acest semn social va fi,fără îndoială,dedicat,asigurându-se că este alături de copiii ei în fiecare  moment din viața lor,dar este ușor pentru ea să-i lase să se depărteze. Asta pentru că mama Geamănă nu este întotdeauna bună a fi fermă sau consecventă,și că celebra dualitate Gemeni poate provoca confuzie atunci când vine vorba de disciplină.

Mama Rac 21 iunie-22 iulie 

Dacă ar fi să evidențiem un semn ca mamă a zodiacului,Racul va avea în mod clar câștig. Ca simbol al semnului ei,o mamă Rac este cea care trebuie să știe tot ce se întâmplă acasă. Aceasta creează un mediul cald pentru copiii ei,are o sensibilitate emoțională,caracteristică specifică și comună semnului de apă. Este mama care are tot timpul din lume pentru a fi alături de copii,să-i asculte,să le gătească mâncărurile preferate,deoarece aceasta nu iubește mai mult decât a le face pe plac acestora. 

O mamă Rac trebuie să aibă mereu în minte că nu-i poate proteja chiar de tot și de toate. La urma urmei,o casă trebuie să fie o casă,nu o fortăreață care-i protejează de orice posibil pericol. Acest semn iubitor este bine-intenționat,dar de multe ori crește riscul ca prin protejare,copiii să devină fricoși și naivi atunci când o să părăsească cuibul. 

Mama Leu 23 iulie – 22 august

Aceasta este " mama cool" al zodiacului,deoarece Leul este semnul cel mai copilăresc! Mama Leu își amintește cum a fost în copilărie,pentru că în inima și minte ei încă mai este copil. Cu elementul ei de foc și gustul ei pentru aventurile ocazionale,acest semn puternic poate planifica unele dintre cele mai bune petreceri pentru ziua de naștere a copilului. Deoarece Leul este un semn generos,copiii acestei mame vor fi foarte răsfățați,și aceștia o vor face să se simtă în centru universului pentru ea. 

Dar o mamă Leu o să se întrebe dacă este o motivație ocazională când face totul pentru copilul ei sau face asta ca să arate ea bine? Acestora le place să fie în centrul atenției,și este celebru sentimentul de loialitate care îi împiedică să-și neglijeze micuții. Această mamă ar trebui să lucreze mai mult pentru a avea grijă de copil,decât să fie prinsă sub sentimentul de umbră de mamă. 

Mama Fecioara 23 august-22 septembrie

Maternitatea înseamnă multitasking,iar mama Fecioară este tot despre asta. Aptitudinile ei de organizare excepțională permit să existe un echilibru în programul copiilor ei,un program despre nevoi și unul pentru petrecerea timpului în familie. Acest lucru face o casă ordonată,de multe ori extrem de curată. Mamei Fecioarei îi place să știe că copiii se pot sprijini pe ea,fie cu problemele de la școală sau problemele personale. 

Dar mama Fecioară merge pe logică,și chiar dacă uneori pare rece,copiii ei pot veni să-i povestească preocupările lor emoționale. Sentimentul de perfecțiune înseamnă pentru copii așteptări de satisfacere,care în mod contrar vor primi un argument motivat. Fecioara zodiacului are nevoie de ușurare atât pentru ea,cât și pentru copiii. 

Mama Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

O mama născută sub semnul Balanței a petrecut întreaga viață încercând să găsească un echilibru,astfel încât ea va aduce copiii ei într-o casă în care armonia și coerența domnește într-un mod suprem. Pentru că ea are un astfel de sentiment de corectitudine puternic,nu va pedepsi și nu va fi prea agresivă,atunci când vine vorba de disciplină și,desigur,ea va învăța copii ei cum să împartă totul,să facă bine și să fie prieteni buni.

Mamele Balanțe sunt afectuoase,deoarece planeta lor de guvernământ,Venus,este planeta asociată dragostei și relațiilor. Dar,uneori,cele mai frumoase mame din lume au copii mai răi,care s-au comportat urât,și asta e un mare risc pentru mama Balanță. Apoi,ea devine justiție,dar nevoia ei de echilibru în gospodărie o poate face să devină generoasă,de la care acționează disciplina. Nu va confunda amabilitatea ei pentru slăbiciune.

Mama Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Mamele Scorpion sunt înfricoșător de intuitive,astfel încât va fi aproape întotdeauna în măsură să-și dea seama ce e în neregulă cu copilul ei,chiar înainte de a ști că ei au o problemă. Aceste mame vor timiditatea departe în discutarea problemelor mari cu copiii lor,pentru că Scorpionii iubesc profunzimea și misterul. Odată ce problema este recunoscută,nu ai putea cere o mai bună aliată decât mama Scorpion,care trece peste loialitate și protecție atunci când vine vorba de cei pe care îi iubește.

Dar mamele Scorpion trebuie să fie atente să nu facă probleme copiilor lor proprii sau să le ia prea personal. La fel ca ursul mamă care apără puiul ei,un părinte Scorpion va lovi mai greu în numele copiilor lor decât dacă ai fi insultat-o direct. Atunci când o mamă Scorpion va lovi copilul,o să existe o serie de argumente serioase între mamă și copil. 

Mama Săgetător 22 noiembrie – 21 decembrie

Arcașul zodiacului face una dintre cele mai distractive mame,pentru că ea ține cont de faptul că copilăria este scurtă și că preocupările sunt mari,cum sunt locul de muncă și responsabilitatea,care vor fi mereu acolo. O mamă Săgetător este un pic impulsivă,și este probabil să apeleze la copiii ei,deoarece aceasta îi conduce la școală și îi întreabă dacă preferă să petreacă ziua împreună sau să stea cu colegii. 

Ea păstrează starea de spirit într-un mod optimist și încurajează copiii ei să vadă tot ce este mai bun. Dar o mama Săgetător trebuie să rețină câteva lucruri în minte:un copil de succes are nevoie de o majoretă și un antrenor pentru a se menține în linie de succes. Acestea trebuie să le dea permisiunea copiilor să acționeze ca un adult,chiar dacă se joacă. 

Mama Capricorn 22 decembrie-19 ianuarie 

O mamă Capricorn va fi,probabil,un exemplu strălucit de un părinte:acest semn orientat spre carieră,probabil,preferă să păstreze slujba ei,chiar în timp ce copiii ei sunt mici,și să gestioneze timpul cu înțelepciune pentru a se adapta locului de muncă și familiei. Copiii acestei mame au preferințe alimentare și sociale. Pentru aceasta,copiii vor fi mereu o provocare atât pentru lucrurile mari,cât și bune.

În timp ce mama Capricorn nu va risca să-și lase copilul ei să stea să o aștepte după școală,totul este prea ușor,deoarece are un stil de viață puternic,care se întărește tot mai mult. Își face mereu programul de la muncă,după programul copiilor.   

Mama Vărsător 20 ianuarie-18 februarie

O mama Vărsător ar putea fi o hippy,proprietară de afaceri mici,activistă comunitară sau primarul comunității. Pentru că ei nu-i place convenția,probabil preferă să predea copiii ei acasă sau să-i înscrie în școli alternative. Au fost născuți sub semnul umanitar,iar Maica Vărsătorului este extrem de interesantă,care va învăța copiii ei să fie conștienți de suferința celor din jur,dar și să se gândească la ei.

Copiii unei mame Vărsător nu o să se simtă niciodată confortabil să vorbească cu aceasta despre problemele lor personale. Aceasta poate manipula emoțiile și trebuie să facă un efort suplimentar pentru a le arăta dragostea pentru ei. 

Mama Pești 19 februarie-20 martie 

O mamă născută sub semnul Peștelui este aproape sigur că va avea niște copiii artistici. Va fi fascinată de modalitatea prin care o să se exprime copilul,și-i va încuraja să facă și să spună mai mult,de multe ori prin intermediul artei vizuale. Asta pentru că peștii sunt visătorii zodiacului,și o mamă cu acest semn se va bucura de călătoria magică care va deveni împlinită cu ajutorul tinerilor.

Va arăta simpatie,deoarece Peștii sunt despre compasiune. Dar în timp ce este important să dezvolte visele copiilor și stima de sine,o mamă Pești ar putea scădea atunci când vine vorba de a le arăta cum să ia aceste decizii și să le facă reale. Copiii nu pot petrece toată ziua jucându-se,și mama lor cu siguranță nu poate ignora alte multe responsabilități,cum este școala. 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei