Care este partea întunecată a fiecărei zodii 

Atunci când întâlnim o persoană nouă ajungem involuntar și la întrebarea, ce zodie e? Astfel aflăm multe despre caracterul acelei persoane, cum ar fi calitățile și defectele. Află care este partea întunecată a fiecărei zodii!

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Berbec

Cei născuți în această zodie au tendința să încerce să-i domine pe cei din jur. Vor ca lucrurile să se întâmple așa cum își doresc ei,când își doresc și vor face tot ce le stă în putere ca acest lucru să aibă loc. Vor să dea impresia că au totul sub control,chiar și atunci când un dezastru este iminent.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Taur

Nativii taur iubesc banii și pot fi considerați cei mai materialiști oamenii ai zodiacului. Obișnuiesc să cântărească lucrurile după valoarea lor în bani și sunt perfecționiști. Femeile taur pot pierde minute bune în fața oglinzii,din dorința de a arăta perfect. E un lucru normal să cheltuie sume exorbitante pe haine sau produse de machiaj,menite să le mascheze imperfecțiunile.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Gemeni

Se consideră lideri înnăscuți și cred că faptele lor vor face istorie. În cele mai multe cazuri se înșală,deoarece au tendința să se plictisească repede de un lucru și nu duc aproape niciodată la îndeplinire ceea ce și-ai propus. În plus,sunt foarte imprevizibili,ceea ce-i face pe cei din jur să se simtă inconfortabil în preajma lor.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Rac

Au tendința să vadă mereu doar partea goală a paharului și sunt din cale afară de pesimiști. Sunt foarte sensibili și chiar și cele mai mici probleme îi pot dezechilibra emoțional. Din acest motiv,prietenii au mare grijă de ceea ce spun,din dorința de a nu-i supăra.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Leu

Le place să se laude cu realizările lor și nu suportă atunci când sunt ignorați de cei din jur. Dacă sunt în funcții de conducere ajung chiar să angajeze oameni care să fie constant în jurul lor pentru a nu se simți singuri.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Fecioară

Dacă la prima vedere ți se pare că sunt cele mai leneșe persoane pe care le-ai întâlnit,preferând să petreacă ore la rând pe canapea în fața televizorului,în realitate ei își fac în acest timp planuri de viitor. Sunt buni în a pune în aplicare planuri,chiar dacă nu sunt făcute de ei,reușind să se pună cu ușurință în locul altei persoane. 

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Balanță

Au tendința să aleagă mereu cei mai nepotriviți parteneri de viață,iar atunci când văd că relația nu funcționează,nu au curaj să se despartă de cei care-i fac să sufere. În plus,sunt în competiție directă cu cei din zodia fecioară în ceea ce privește cei mai leneși nativi ai zodiacului.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Scorpion

Par să aibă dublă personalitate. La prima vedere ai crede că sunt cele mai sincere persoane din lume,dar în realitate adoră să conspire împotriva altora. Așadar,este bine să fii mereu cu băgare de seamă dacă ai prieteni scorpioni.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Săgetător

Caută mereu să fie în cetrul atenției și pentru a-și atinge acest obiectiv încearcă orice metode. Fie se îmbracă provocator,fie au mereu ceva de povestit,săgetătorii nu vor trece niciodată neobservați.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Capricorn

Este foarte greu să interacționezi cu ei deoarece sunt extrem de timizi. Din cauza atitudinii lor ajung deseori subiect de conversație. Nu obișnuiesc să iasă des în oraș,mai ales la ore târzii,iar când o fac nu se încadrează deloc în tipar. Dacă tu comanzi un cocktail,ei vor cere o apă plată.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Vărsător

Se cred superiori și puțini sunt cei care se ridică la nivelul lor. Pentru a ajunge la nivelul de trai pe care și-l doresc muncesc din greu și sunt gata să facă orice sacrificiu,inclusiv să renunțe la prieteni. Însă,odată ajunși acolo unde își doresc,viața lor devine plictisitoare,deoarece nu mai există nimic care să-i motiveze.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Pești

Nativii din această zodie iau totul în serios,chiar și cele mai banale probleme,pe care alte persoane le-ar rezolva cu un simplu telefon. Nu au simțul umorului foarte dezvoltat,așadar nu vor gusta niciodată glumele,mai ales dacă ei sunt subiectul principal.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei