Cât de optimistă ești în funcție de zodie 

Dacă unele persoane văd doar partea plină a paharului, altele își fac tot felul de scenarii cu finaluri care mai de care mai negative. Află cât de optimistă ești în funcție de zodie!

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Berbec

 

Pentru tine o situație nu poate fi mai rea de cât este deja,așadar găsești mereu motive pentru a merge mai departe. Cuvântul eșec nu există în vocabularul tău și chiar și atunci când lucrurile nu ies așa cum ai vrea tu,spui mereu că ai avut ceva de învățat.

 

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Taur

 

Te simți puternică și gata să înfrunți orice situație doar atunci când îi ai pe cei dragi alături. În rest te simți singură și cazi pradă depresiei,iar lucrurile nu stau tocmai roz în acele momente.

 

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Gemeni

 

Dacă uneori ți se pare că nimic rău nu ți se mai poate întâmpla și orice situație are o rezolvare,în altele nu vezi decât partea goală a paharului și crezi că nimeni și nimic nu te mai poate ajuta. Pentru a fi mereu în alertă și binedispusă este de preferat să-ți găsești o ocupație pe care să o faci cu plăcere.

 

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Rac

 

Personalitatea ta este cea care-ți dictează alegerile și modul în care acționezi. Dacă în unele situații ești impulsivă și nu te gândești la consecințe,în altele cântărești lucrurile de două ori deoarece nu știi ce urmări pot avea și dacă vei putea sau nu îndrepta situația.

 

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Leu

 

Ești una dintre cele mai optimiste persoane din zodiac. Ești foarte încrezătoare în forțele proprii și nimeni și nimic nu-ți stă în cale când îți propui ceva. Este bine să mai temperezi acest optimism și să cobori cu picioarele pe pământcând situația o cere.

 

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Fecioară

 

Poate că la prima vedere toată lumea pe percepe drept o persoană tare ca o stâncă,dar lucrurile nu stau chiar așa. Și tu ai temeri și ai momente în care nesiguranța te cuprinde și-ți întunecă judecata.

 

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Balanță

 

Despre tine se spune că ești o persoană calculată,la care lucrurile ies mereu cum ai plănuit. Adevărul e că tocmai acest răgaz de gândire îți asigură reușita și este normal să fii optimistă atunci când vezi că răbdarea este cheia tuturor lucrurilor.

 

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Scorpion

 

Pentru tine orice lucru poate fi îmbunătățit. Îți dai mult silința ca lucrurile să iasă perfect,dar găsești mereu ceva ce te nemulțumește la final. Mai mult,nu suporți când cineva îți spune că nu este loc de mai bine și că ai făcut tot ce se putea,așadar nu tu vei fi cea care va primi trofeul de optimista grupului.

 

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Săgetător

 

Din fericire tu te numeri printre persoanele care văd mereu partea pozitivă a lucrurilor și nu-și pierd timpul stresându-se pentru tot felul de detalii care nu-și au rostul. Ești acea prietenă de care are nevoie oricine în momentele de cumpănă deoarece va ști mereu ce să-i spună.

 

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Capricorn

 

Deși iei în calcul orice obstacol pe care l-ai putea întâlni pe parcurs,asta nu înseamnă că vezi lucrurile cu optimism. Ba,dimpotrivă,exact faptul că planifici lucrurile este un semn că te pregătești mereu pentru ce este mai rău.

 

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Vărsător

 

Se poate spune că în tine se dă o bătălie între două persoane:una foarte optimstă și una negativistă,mai ales în situațiile în care situația nu o cere. Este bine să-ți pui ordine în lucruri și să-ți stabilești clar prioritățile pentru a nu mai fi atât de extremistă.

 

Cât de optimistă ești în funcție de zodie. Pești

 

Întrucât ești o persoană foarte sensibilă ești și ușor de influențat,așadar și optimismul tău variază de la o situație la alta. În general vezi doar partea bună a lucrurilor și nu-ți pierzi timpul făcând tot felul de scenarii. Totuși,de multe ori îți dai seama de gravitatea situației doar după ce pericolul a trecut.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei