Ce ai fost într-o viață anterioară în funcție de zodie 

Te-ai simțit vreodată conectată de un domeniu profesional față de care nu știi mai nimic sau nu ai avut până acum ocazia să experimentezi? Ei bine, semnul zodiacal poate spune multe despre ce ai făcut într-o viață anterioară, asta dacă ești convinsă că sufletul se poate reîncarna. 

Berbec: explorator

Cunoscut pentru curajul tău, dar și pentru nerădarea de care dai dovadă, se poate spune că într-o viață anterioară ai fost, cu siguranță, un explorator sau aventurier. Îți place să faci lucruri noi și ești extrem de atrasă de locurile în care nu ai mai fost niciodată. Știi să descifrezi labirinturi și nu îți este frică de nimeni care îți stă în cale.

Taur: artist

Gusturile tale pentru lux și confort se cunosc de mult timp, însă se pare că în viața ta anterioară, tu ai fost un suflet de artist. Ai un simț estetic dezvoltat, ceea ce arată că poate îți place să fii designer sau pictor. Îți dorești să faci lumea în care trăiești mai bună și vrei să lași creații în urma ta. Îți place să te murdărești pe mâini, ceea ce te duce cu gândul la meseria de pictor.

Gemeni: celebritate

Interesul crescut pentru artă și spirit social te conduce spre ideea că ai fost o adevărată celebritatate într-o viață anterioară. Îți place să iei cina în oraș, să socializezi cât mai mult, ai un șarm aparte iar băile de mulțime sunt oaze de relaxare pentru tine. Cu siguranță ai fost un actor sau un muzician care a strălucit pe covorul roșu.

Rac: scriitor

Fire sensibilă și plină de imaginație, ție îți place să îți exprimi emoțiile și sentimentele prin scris. Cu un caracter schimbător, îți place uneori să trăiești singură și nu te-ar deranja să ai un jurnal, căruia să îi povestești toate experiențele tale. E posibil să fi fost un scriitor melancolic, dar talentat, care a murit de tânăr sau care nu și-a trăit iubirea.

Leu: conducător

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că nativul Leu este un lider înnăscut, căruia îi place să primească toată atenția și tot confortul. Așa că nu ar surprinde pe nimeni să afle că acesta a fost într-o viață anterioară un mare conducător al lumii. E posibil să fi avut descedență regală sau să fi făcut parte dintr-un cerc de oameni foarte influenți precum aristocrații.

Fecioară: om de știință

Precisă și foarte atentă la detalii, nu există niciun dubiu că în trecut ai fi salvat omenirea cu invențiile tale. Ai o pasiune pentru cunoaștere și cercetare, îți place să citești tot ce prinzi în mână și să revoluționezi lumea. Ți-ai dorit dintotdeauna să ajuți oamenii și să salvezi omenirea, așa că o astfel de meserie ți s-ar potrivi mănușă și în prezent.

Balanță: judecător

Așa cum spune și semnul tău zodiacal, îți place să cântărești lucrurile și să le pui în balanță înainte de a lua orice decizie. Fire calmă și înțeleaptă, nu te lași condusă de propriile instincte și ai răbdarea de a-i asculta pe fiecare. E foarte probabil să fi fost un judecător emerit într-o viață anterioară, care să își fi dorit pace și să fi dat dreptate celor ce merită.

Scorpion: magician

Fire misterioasă și foarte enigmatică, e posibil ca într-o viață anterioară să fi fost un magician sau un actor care își schimbă identitatea și fuge de poliție. Te atrag lucrurile interzise și nevoia de bani, așa că nimeni nu s-ar mira dacă ai încerca să îți atingi scopurile și prin mijloace condamnabile.

Săgetător: războinic

Cu o dorință arzătoare de a fi mereu liberă și nu constrânsă, e posibil ca într-o viață anterioară să fi fost o războinică iscusită sau o luptătoare la scară mică. Dacă nu admiți ideea unor lupte sângeroase, poate ai fost doar un militant al ideilor și ai luptat pentru o cauză nobilă. Oricum ar fi fost, important e că știi cum să câștigi respectul celor din jurul tău.

Capricorn: director

Pentru tine, munca nu e o corvoadă, ci un loc plăcut, în care vrei să stai zilnic și să evoluezi. Lucru care nu poate fi decât de apreciat, mai ales pentru o persoană așa ambițioasă și muncitoare ca tine. Seriozitatea ta și gustul pentru putere te-ar fi făcut într-o viață anterioară un director iscusit și extrem de apreciat.

Vărsător: medic

Poate acum îți place să visezi, dar în trecut ți-ai fi dat și viața ca să îi salvezi pe ceilalți. Spiritul tău umanitar și generozitatea ta te-au ajutat în trecut să fii un medic bun și să îi vindeci pe oameni. Și pentru că medicina este mereu în curs de evoluție, domeniul ți s-ar potrivi și în prezent, întrucât îți place să studiezi și să cunoști lucruri noi despre modul în care funcționează corpul uman.

Pești: filosof

Cui i s-ar potrivi mai bine decât ție filosofia? Tu, care ești mereu cu capul în nori și care e capabilă să treacă dincolo de realitate, în lumi imaginare. Ești fascinată de cunoaștere, iar puterea intuiției te-a ajutat într-o viață anterioară să devii un mare filosof sau gânditor. Ți-ai dedicat sufletul Universului și nu ai încetat nici acum să îți pui întrebări cu privire la existența oamenilor și a tot ce ne înconjoară pe pământ. Nimeni nu interpretează semne și nu descifrează simboluri mai bine ca tine.

Sursă foto: www.huffingtonpost.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "