Ce animal de companie ți se potrivește după zodie 

Semnul astral care te guvernează poate sugera și ce animal de casă este ideal pentru tine. În funcție de caracteristicile generale ale necuvântătoarelor și cele ale fiecărei zodii, astrologii au făcut o listă cu animalele de casă care pot conviețui cu nativii fiecărei zodii

Ție ți se potrivește ce au ales specialiștii pentru tine? Dacă nu,verifică și la ascendent!

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie-Berbec

Toată ziua cu treburi,nativele acestei zodii își pot alege animale care se descurcă și singure și nu suferă când sunt lăsate multe ore fără să fie băgate în seamă.

Cel mai important este ca aceste necuvântătoare să nu necesite mult efort pentru îngrijire. Pe scurt,nativelor în berbec li se recomandă să-și ia un acvariu cu pești.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie-Taur

Reprezentantele acestei zodii preferă animăluțele de mici dimensiuni. Toate le plac,așa că nu pot lua ușor o decizie,dacă au de unde alege. Broasca țestoasăle aduce liniște și se dovedește a fi cea mai bună alegere dintre toate.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie-Gemeni

Nativele în gemeni au nevoie de un animal de companie care să le fie aproape în orice moment al zilei. Un câine ar fi ideal pentru ele,iar acela poate fi de mici dimensiuni și musai vesel și activ,cum este bichonul.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie-Rac

Cele născute sub acest semn astral au nevoie de afecțiune și atenție,așa că vor căuta un animal fidel și tandru. Labradorul poate fi o alegre potrivită,pentru că este un animal de casădrăgăstos,intuiește când ai cea mai mare nevoie de el și ține minte care sunt nevoile tale. Odată adus în casă,labradorul este trup și suflet pentru stăpân.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie-Leu

Femeile în leu sunt orgolioase și mândre,însă au poate cel mai mult nevoie de atenție și iubiredintre toate nativele zodiacului. Pisica din rasa norvegiană de pădure este inteligentă,jucăușă,afectuosă și s-ar putea preta personalității nativelor în această zodie.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie-Fecioară

Persoanele născute sub acest semn astrologic sunt tipicare și meticuloase,de aceea animalul de companie potrivit lor trebuie să fie liniștit,ca să nu le scoată din ritmul zilnic. Un hamster este ideal,pentru că nu necesită un efort mare pentru îngrijire și nu face dezordine.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie-Balanță

Reprezentantele născute în zodia balanței sunt adepte ale frumosului din natură,fie că vorbim de arhitectură,de flori,de animale,de oameni.

Dacă ar fi să-și aleagă un animal de companie,atunci cel mai bine li s-ar potrivi un acvariu cu pești exotici,multicolori,care să le relaxeze cu mișcările lor hipnotizante.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie-Scorpion

Nativele acestei zodii sunt mai speciale,în sensul că nu se dau înapoi de la a avea o șopârlă drăguță ca animal de companie,dar n-ar ști ce să aleagă între o reptilă și o pisică,de exemplu o pisică din rasa abisiană.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie-Săgetător

Animalul de companie potrivit pentru femeia în săgetător trebuie să iubească mișcarea și să facă față călătoriilor dese pe care simte nevoia stăpâna lui să le facă. Unei iubitoare de mișcare în aer liber i s-ar potrivi un câine-lup.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie-Capricorn

Pentru cele născute în zodia capricoprn,deținerea unui animal de companie nu este o prioritate,însă trebuie să recunoască faptul că dacă ar fi să aleagă ar opta pentru unele care nu necesită multă atenție și care aduc fericire în casă. De exemplu,papagalii,care înveselesc cu trilurile lor toată casa.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie-Vărsător

Reprezentantele a cărei existență este guvernată de zodia vărsător au o fire prietenoasă și doar în prezența unui câine jucăuș se pot simți cel mai bine.

Cele de talie mică le vor binedispune pe nativele în vărsător. Nu contează dimensiunea părului sau a urechilor,mic și vesel să fie.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie-Pesti

Alte native care nu-și doresc să strângă toată ziua în urma animalului de companie sunt cele născute în zodia pești.

Acestea nu sunt dispuse să ofere multă îngrijire și atenție animalului de companie,desi au nevoie,în subconștientul lor de unul. Ideală în acest caz este pisica persană,pentru că aceasta nu este atât de pretențioasă precum sunt felinele din alte rase.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei