Ce boli te pândesc în funcţie de zodie 

Astrologia, poate cea mai veche filosofie asupra lumii şi a omului, nu putea să nu cuprindă şi domeniul sănătăţii. Prin urmare, astrologul ziarului „ring”, Radu Ştefănescu, a acceptat să ne dezvăluie ce boli ne pândesc pe fiecare în funcţie de zodie.

Berbeculguvernează capul Sinuzitele şi problemele stomatologice sunt,statistic,cele mai frecvente probleme în cazul Berbecilor. Ei sunt predispuşi,de asemenea,la accidente.
 
Taurul,probleme cu gâtul Răcelile şi infecţiile în gât,amigdalita etc sunt bine-cunoscute de nativii din Taur. Problemele de tiroidă sunt întâlnite într-un procent semnificativ la doamnele senioare din această zodie.
 
Gemenii,sensibili la infecţii pulmonare Bronşita este boala zodiei,agravată de fumat. Sistemul nervos,dar şi încheieturile sunt probleme ale zodiei Gemenilor. Statistic,sunt mai mult fracturi,accidente la nivelul braţelor decât boli cronice. Depresia este,de asemenea,tot o boală a zodiei.
 
Raculsuferă cu stomacul Unii autori spun că şi cu mâinile,amintind de cleştii racului. Statistic,cele mai multe cazuri de ulcer,indigestii şi alte tulburări gastrice se întâlnesc la nativii din posesiva zodie.
 
Află ce boli te pândesc în funcţie de zodie AICI.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei