Ce cadou ţi se potriveşte în funcţie de zodie? 

Fie că ai un buget uriaş sau doar câţiva bănuţi puşi deoparte, dorința de a face un cadou unei persoane dragi poate fi o provocare. Asta pentru că rişti să nu îi nimereşti gusturile şi să cazi într-o postură nu tocmai plăcută. Din fericire, zodia sub semnul căreia s-a născut poate dezvălui și ce fel de cadouri îi plac.


Semnele de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Să alegi un dar pentru nativii semnelor de Foc poate fi destul de complicat, asta pentru că ei au tendinţa să spună în faţă ce le place şi ce nu le place. Sunt persoane radicale, care ştiu exact ce vor, aşa că nu poţi să îi amăgeşti cu orice cadou. Secretul? Încearcă să mergi pe idei simple, dar nu simpliste. Alege ceva clasic cum ar fi un suvenir dintr-o anumită țară sau un cadou personalizat.

Semnele de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Nativii semnelor de Pământ adoră orice cadou care îi dezvoltă profesional sau intelectual, drept pentru care o carte, un CD cu muzică clasică sau o revistă culturală reprezintă o atenţie suficientă. Ei nu sunt impresionaţi de lucrurile materiale sau de valoarea lor în bani, ci de însemnătatea sentimentală şi emoţia pe care o au legată de respectivul cadou. Dacă reușești să îi surprinzi, te vor aprecia și mai mult ca persoană.

Semnele de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

A oferi un cadou pentru nativii semnelor de Aer este o provocare, asta pentru că sunt foarte pretenţioşi, materialişti şi îndrăgesc lucrurile scumpe, preţioase. Bijuterii opulente, haine exclusiviste sau maşini de lux, orice astfel de cadou le poate trezi interesul. Îţi vor mulţumi şi se vor simţi în centrul atenţiei mai mult ca de obicei. Astfel de cadouri au menirea de a le creşte stima de sine și de a-i face să se simtă mai bine. Culorile lor favorite sunt acvamarin, roz pal, violet, verde sau argintiu strălucitor.

Semnele de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Nativii Semnelor de Apă vor să se simtă şic şi confortabil cu ceea ce primesc, fie că e vorba de o haină sau un parfum pe care îl îndrăgesc. De aceea, e bine să observi ce îşi doresc, ce particularităţi au şi ce lucruri îi definesc. După ce ai analizat cu atenţie, ideile de cadou vor veni de la sine. Uşor nonconformişti, aceştia ar îndrăzni să poarte şi lucruri cu care nu i-ai mai văzut până acum, aşa că nu ar strica să încerci și ceva mai extravagant.

Sursă foto: www.everythingfordads.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "