Ce carieră ți se potrivește în funcție de zodie 

Se spune că semnul zodiacal în care ne aflăm influențează mult aspectele vieții, dar se pare că și lucrurile pe care le apreciezi la cariera ta, și bineînțeles ce este mai bine pentru tine. Așadar, care crezi că este meseria ideală pentru tine în funcție de zodie?

Berbec 21 Martie – 19 Aprilie

Acest semn zodiacal este născut pentru a fi lider,și,ca atare au timp pentru a face din autoritate lor un adevărat șef. Nu se simte bine când lucrează pentru altcineva,poate deveni iritat de micromanagement și restricție. Nu-ți face griji,în cel mai scurt timp vei avea parte de o creștere,dar asigură-te că ai terminat ce ai început. Ai tendința de a începe o mulțime de proiecte,dar niciunul pe cont propriu. Asta în cazul în care ai o echipă bună,de susținere care vine de la prieteni sau colegi. Ei pot lua ideile tale îndrăznețe și,de a le pune în practică.

Cariere ideale:Gândește-te,ghid în aer liber,antrenor personal,atlet,sau cei care lucrează pentru o organizație de sport. Și,după cum s-a menționat mai înainte,un CEO sau alt profesionist de management nu este departe,îți place să dai ordine,și de a face ce este mai bun,atunci când poți oferi o perspectivă la o echipa de suport pentru a o executa.

Taur 20 Aprilie – 20 Mai

Ca angajați,cei care sunt sub semnul zodiacal taur sunt fundamentali și practici,ceea ce-i face buni angajați,deoarece se pot descurca în orice situație. Este mai natural înclinat să conducă,cu toate acestea,muncești cu greu și cu dăruire în munca de echipă,dar ești și încăpățânat,așa că va trebui să alegi atunci când este vorba de proiecte și conflicte la locul de muncă.

Cariere ideale:Unul dintre semnele cele mai de încredere și harnici,vei prospera într-un mediu care răsplătește tenacitatea și dăruirea. Locul de muncă din industria alimentară sau de vânzare de lux,oferă două lucruri valoase pentru Taur,dar la fel de bine se descurcă și în practici de consultanță financiară,ceea cei face ideali pentru o carieră în domeniul bancar sau financiar.   

Gemeni 21 Mai-  21 Iunie

Gemenii prosperă în medii de stimulare care le oferă o varietate,dar și șansa de a interacționa cu multe lucruri diferite,fie că sunt oameni,aplicații,medii de unde vei obține esența. Ai posibilitatea de a face repede ceea ce ți se cere,dar ai grijă. Acest lucru înseamnă că poți să devii plictisit,și să nu acorzi atenție diverselor activități. Asigură-te că nu te încadrezi într-un mediu obositor,și vei fi fericit.  

Cariere ideale:Orice lucru care necesită transmiterea informațiilor și a ține pasul cu diferite teme este o cale de carieră ideală pentru Gemeni,așa că ce ține de predare și de comunicare sunt perfecte pentru tine. Ești activă mental și emani dorința de dragoste pentru a procesa o mulțime de aspecte diferite ale unui proiect. Orice ai lucra este potrivit pentru tine,dar cel mai bine s-ar potrivi PR și publicitate sau manager de proiect.

Rac 22 Iunie – 22 Iulie

Racul este semnul tradițional și cultivator a zodiacului,așa că le place să dea exemple și pot ocupa responsabilitatea fără probleme. Sunt prin definiție,cei care permit să dea sfaturi și să rezolve problema,ca toată lumea să fie fericită. Dar nu faci bine,dacă nu te gândești la motivația de care ai nevoie cu regularitate de la manageri în rapoarte.

Cariere ideale:Racii sunt buni educatori sau bone,dar,de asemenea lucrători sociali,angajați uimitori de resurse umane,avocați,profesori,directori. Sănătate și wellness sunt părți importante și vitale ale acestui semn,astfel încât nimic în aceste arene,ca fiind dietetician sau nutritionist,nu îi sunt nepotrivite.

Leu 23 Iulie – 22 August

Leul expune dragoste și atenție,dar nu întotdeauna într-un ” uită-te la mine ” un fel de mod pe care îl place deoarece îi inspiră pe alții să fie mai buni. Politica și predarea sunt potrivite pentru leu,și sunt unele dintre cele mai bune șefii,mai ales atunci când vor câștiga. Semnul zodiacal Leu are tendința de a fi întreținut,dar de multe ori perturbă mediile de echipă,deoarece de fiecare dată va câștiga cu farmec și în mod natural.

Cariere ideale:După cum s-a menționat,de predare și politică sunt o potrivire mare pentru tine,în timp ce orice are de a face cu distracție pentru alții,cum sunt actoria,muzica,sau chiar design,poate stârni interesul și pentru tine.

 Fecioară 23 August – 22 Septembrie  

Fecioara,mereu perfecționist și în slujba altora. Un adept natural,plin de compasiune și grijului,mereu va alege direcția bună. Ca șef,ești practic și protector,în timp ce ceri mai mult. Ai tendința de a fi dur cu tine,mai dur decât cu oricine altcineva,așa că trebuie să-ți amintească alții ca să nu te pierzi în detalii din când în când. Ești practic,angajatul ideal.

Cariere ideale:Fecioarele au amintiri uimitoare și perfecționismul lor înseamnă a face bine cu cantități de masă de informații și știu ce să facă atunci când emoțiile sunt mari. Ei se simt extrem de bine în industria de servicii și de îngrijire,în calitate de servere,care rulează magazine,care lucrează la recepție,și,ca terapeuți,în timp ce excelează,de asemenea,la ceva care necesită cantități de masă de cercetare sau statistici,editor,tehnician,translator sau detectiv.

Balanță 23 Septembrie – 22 Octombrie

Balanțele sunt sociale și adepte de a aduce oamenii împreună,deoarece ești un bun mediator și în afara biroului. Semnul de echilibru,citirea oamenilor și înțelegerea motivațiilor oamnenilor vine natural pentru tine,și poți folosi acest lucru în avantajul tău,în orice loc de muncă sau domeniu,diplomat,asistent,traducător,broker persoană de vânzări.

Cariere ideale:Reprezentată de balanța dreptății,de aplicare a legii și justiției,sunt potriviri naturale pentru tine. Ești o persoană bună la inimă,astfel încât lucrul cu alții este esențial pentru fericirea ta,cum este lucrul în ospitalitate,servicii pentru clienți,diplomați,agenții de turism,și chiar un planificator de nunta,se potrivesc de minune.

  Scorpion 23 Octombrie – 21 Noiembrie    

Nimeni nu poate păstra un secret la fel de bine ca tine,și asta e ceva care poate fi foarte benefic pentru cariera ta,așa cum sunt cele care necesită dicreție. Ai prospera în mijlocul unei organizații de informații,de nivel superior sau negocieri secrete,sau manipularea de documente confidențiale sau bunuri foarte scumpe. Poți funcționa într-o varietate de domenii,dar cu siguranță se pretează cel mai bine la lucruri pe care alții le-ar respinge,cum este o intervenție chirurgicală,sau la medicamente sau un detectiv medico-legal.

Cariere ideale:După cum s-a menționat,v-ar fi bine acasă,în sala de chirurgie sau ca un agent secret,precum și lucrul în gestionarea crizelor,lucruri care necesită un nivel ridicat de secretizare. Ești bun și în managementul resurselor și logistică,dar și un director financiar la restanțe.

Săgetător 22 Noiembrie – 21 Decembrie

Săgetătorii au un talent pentru comunicarea cu alții,muncind din greu ca un jucător de echipă,adaptarea la schimbare,și încurajarea altora să se bucure de locurile de muncă pe care le au. Traducere? Ești la fel de bun la toate atunci când vine vorba de muncă. Multe cariere se potrivesc cu proiectul de lege pentru tine,atât timp cât nu ești limitat de ierarhie și la prea multe reguli.

Cariere ideale:Îți place să călătorești și să înveți de la alții,în orice parte a lumii,astfel încât orice loc de muncă care are legătură cu industria de turism este unul bun,așa cum este orice loc de muncă,care necesită călătoria,cum este consultare sau turism. Din moment ce iubești să inspiri pe alții,ești,de asemenea,bun ca profesor,lider de program pentru tineret sau pentru cei care lucrează pentru o organizație non-profit.

Capricorn 22 Decembrie – 20 Ianuarie

Capricornii sunt pragmatici și buni organizatori,dar cu siguranță,nu plictisitori. Au carisma și entuziasmul de a conduce o echipă. Nu te intimida sau deranja de autoritate,știi că e o muncă grea,care necesită ambiție si angajament,dar tu poți fi în partea de sus,care este,în general,obiectivul tău final,indiferent unde aterizezi. Doar să fii atentă pentru a-ți face timp și pentru alte preocupări. Capricornii sunt dependenți de muncă.

Cariere ideale:Capricornii rulează pe o navă strânsă,astfel încât aceștia sunt foarte buni la a fi un manager sau administrator pentru un număr de companii. Producție și abilitățile administrative sunt unele dintre cele mai bune,și lucrezi bine în mediile corporatiste cu un set de ierarhii care îți permit să atingi următoarea treaptă pe scară. La fel de bine poți fi inginer,arhitect și angajat de proiectare adiacentă.

  Vărsător 21 Ianuarie – 19 Februarie    

Vărsătorii sunt adevărate spirite. Dar,cu confunda acest lucru pentru lucrătorii nestatornici. Ești muncitor,deși cu o atitudine de abordare nu prea îmbucurătoare. Dar dacă ești implicată într-un proiect,te trezești la miezul nopții pentru a lucra la el,mai ales dacă nu ai somn. Ești socială,dar și singuratică,făcându-te partașă la manipularea misiunii echipei,precum și de la lucrul pe cont propriu. Ai tendința de a veni cu idei înainte de a fi considerat un geniu.

Cariere ideale:Știința sau tehnologia,dacă se poate explora noi teorii sau aplicații,design grafic sau fotografie,și chiar proiecte de management. Ești,de asemenea,un bun antreprenor sau contractor independent,în timp ce te revolți împotriva culturii corporative și de a lucra cel mai bine pe propriul program.

 Pești 20 Februarie – 20 Martie

Peștii sunt la fel de flexibili când vine vorba de forța de muncă,nu ești preocupat de dovedești altora,ești preocupat numai de a face tot ce poți. Poți naviga un număr de profesii,dar ești cel mai fericit atunci când vei găsi un loc de muncă care să satisfacă sensibilitatea de care suferi. Ești plin de compasiune și extrem de intuitiv,făcându-te mare în zone care sunt atât de vindecare și restaurare,cum ar fi artele și medicina.

Cariere ideale:Nimic ce nu au de a face cu asistența medicală,în cazul în care poți vindeca pe alții,este o potrivire ideală. Gândește-te la asistent,medic,kinetoterapeut,psiholog. Poți prospera și în domeniul artelor,cum sunt dansul și muzica.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei