Ce culoare norocoasă ai, în funcție de zodie! 

Știai că fiecare semn astral este definit de o culoare?  Și, pentru că zodia ne este reprezentată de o culoare, despre care se spune că ne aduce mai mult noroc dacă o purtăm, află în cele ce urmează care este a ta!


Berbec

Prima zodie este guvernată de Marte, iar culoarea norocoasă a acestui semn zodiacal este roșu - culoarea iubirii, fertilității și a energiei. De asemenea, se spune că nativii Berbec sunt mereu activi și foarte curajoși.  

Taur

Nativii Taur au culoarea norocoasă verde. Natura și sursa de energie sunt asociate cu ea.

Gemeni

Culoarea norocoasă a acestui zodiac este galben. Aceasta înseamnă agilitatea minții, a intelectului și a gândirii inspirate. Este recomandat să te îmbraci cu haine galbene când te simți epuizată și obosită, deoarece induce un sentiment de optimism și bucurie.

Rac

Nativii Rac au ca culoare norocoasă albul care are o nuanță spre argintiu. În plus, semnul astral Rac este guvernat de Lună, care reflectă o parte sensibilă și emotivă.

Leu

Acest semn astral este cunoscut ca regele soarelui. Așadar, culoarea norocoasă a nativilor Leu este auriu, însă au influență asupra lor și portocaliu, dar și nuanțe închise de galben.

Fecioară

Zodiei Fecioară îi sunt destinate culori pământești, cum sunt maro închis, verde și chiar și nuanțe puternice de albastru. Însă bleumarin închis, care este o culoare puternică și rece, încorporează încrederea în sine și ajută la stabilizarea nervilor.

Balanță

Culoarea norocoasă a nativilor Balanță este roz. Acest lucru se datorează faptului că zodia Balanță este guvernată de planeta dragostei (Venus).

Scorpion

Diferitele nuanțe de roșu închis până la nuanțe de maro sunt norocoasele Scorpionului condus de Pluto, deoarece reflectă tonurile fructelor de toamnă. Însă, culoarea cu adevărat norocoasă a nativilor Scorpion este negru.

Săgetător

Culoarea norocoasă a acestui semn astral este albastru închis, deoarece emite o încredere în propria persoană. În plus, nuanțele culorii reflectă modul relaxant cu care rezolvi problemele.

Capricorn

Pe lângă culoarea norocoasă negru, nativilor Capricorn li se potrivesc și nuanțele de maro și cele de gri, care sunt rigide, stabile și fiabile, potrivite firii pe care o au.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt progresivi, așadar, culoarea lor norocoasă este albastru deschis. Această nuanță reprezintă personalitatea perfectă a acestui semn zodiacal.

Pești

Datorită simbolismului său, cea mai potrivită culoarea pentru Pești ar fi violet. Dar, în funcție de moment și de persoană, verdele, albul și movul (levănțică) sunt considerate culorile lor norocoase.


Credit foto: www.thespruce.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "